Adobe InDesign CC 2015 ACE Exam Aid for Mac

Adobe InDesign CC 2015 ACE Exam Aid for Mac 8.0

Mac / Examaids / 60 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du ønsker å bli en Adobe Certified Expert (ACE) i InDesign, er Adobe InDesign CC 2015 ACE Exam Aid det perfekte verktøyet for deg. Denne pedagogiske programvaren er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å forberede deg til og bestå ACE-produktkompetanseeksamenen.

Eksamenshjelpemidlet er delt inn i tre moduser: Study, Practice og Review. Studiemodusen dekker alle emnene som anbefales av Adobe for studier, mens Practice-modusen lar deg teste kunnskapen din med flervalgsspørsmål og utvidede svar. Gjennomgangsmodus gir et sammendrag av fremgangen din og hjelper deg med å identifisere områder der du trenger mer øvelse.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens evne til å gi relevante hyperkoblinger til InDesigns hjelpesider. Dette betyr at hvis det er et emne du ikke er kjent med eller trenger mer informasjon om, klikker du bare på hyperkoblingen, og den tar deg direkte til den delen på InDesigns hjelpesider.

Adobe InDesign CC 2015 ACE Exam Aid lar deg også spore fremgangen din mens du arbeider gjennom hver modul. Du kan se hvor mange spørsmål du har svart på riktig, hvor lang tid som har gått siden du startet hver modul, og hvor mye tid som gjenstår til fullføring.

Å bruke denne programvaren vil gi deg selvtillit når du tar den offisielle eksamenen fordi den gir et miljø som ligner veldig på det som vil bli presentert under testingen. Du vil være i stand til å øve på å svare på spørsmål under tidsbestemte forhold, slik at det ikke kommer noen overraskelser når det er tid for det virkelige.

I tillegg til å hjelpe med å forberede seg til sertifiseringseksamener, kan denne programvaren også brukes som et opplæringsverktøy for de som er nye eller ukjente med å bruke Adobe InDesign CC 2015. Den dekker alle de essensielle emnene som trengs for å bruke dette kraftige designverktøyet effektivt. .

Totalt sett, hvis det å bli en Adobe-sertifisert ekspert i InDesign er noe som interesserer eller fordeler karrieremålene dine, vil det definitivt være verdt å vurdere å investere i denne pedagogiske programvaren!

Full spesifikasjon
Forlegger Examaids
Utgiver-nettsted http://www.examaids.com
Utgivelsesdato 2016-11-14
Dato lagt til 2016-11-13
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Læringsverktøy
Versjon 8.0
Os krav Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Krav Java Runtime Environment (JRE).
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 60

Comments:

Mest populær