STAR Easy Message for Mac

STAR Easy Message for Mac SEM1988

Mac / Star Enterprise / 71 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

STAR Easy Message for Mac: Den ultimate SMS-meldingsløsningen

I dagens hektiske verden er kommunikasjon nøkkelen. Enten du driver en bedrift eller bare prøver å holde kontakten med venner og familie, har det å sende tekstmeldinger blitt en viktig del av hverdagen vår. Men hva om du trenger å sende en melding til en stor gruppe mennesker? Eller hva om du vil planlegge meldinger på forhånd? Det er her STAR Easy Message kommer inn.

STAR Easy Message er en leverandøruavhengig programvarepakke som gir alle verktøyene du trenger for dine SMS-meldingsbehov. Fra å sende en enkelt tekstmelding til kommersielle bulkmeldinger, har denne programvaren deg dekket. Designet med salgsstøtte og mobile markedsføringskampanjer i tankene, er programvaren også et effektivt instrument for forretnings- og teamkommunikasjon.

En av de beste tingene med STAR Easy Message er at den ikke er knyttet til noen spesifikk SMS-gatewayleverandør. Alt du trenger er en SMS-gateway-konto som støtter datautveksling over et standard HTTP(S)-grensesnitt (kompatibelt med de fleste SMS-meldingsleverandører). Dette betyr at du kan sette opp forskjellige SMS-gatewayer fra forskjellige leverandører og velge den som passer best for din nåværende tekstmeldingskampanje.

Men STAR Easy Message handler ikke bare om fleksibilitet – den tilbyr også mange profesjonelle funksjoner som gir deg en unik SMS-meldingsopplevelse. For eksempel er det avansert brukeradministrasjon med flere mottakerlister, som gjør det enkelt å administrere store grupper med kontakter. Du kan lage personlig tilpasset meldingsinnhold ved å bruke variabler som navn eller sted, noe som bidrar til å gjøre meldingene dine mer engasjerende og relevante.

En annen flott funksjon i STAR Easy Message er muligheten til å sende planlagte SMS-kampanjer. Dette betyr at du kan planlegge meldingene dine på forhånd og få dem sendt automatisk på bestemte datoer og klokkeslett – perfekt for markedsføringskampanjer eller påminnelser.

Og hvis sikkerheten er viktig for deg (som den burde være), så kan du være trygg på at STAR Easy Message har fått ryggen din også. Programvaren bruker SSL-kryptering når den kommuniserer med SMS-gateway-leverandøren, og sikrer at alle data som overføres mellom datamaskinen og gatewayen forblir sikre.

Totalt sett er STAR Easy Message et utmerket valg for alle som trenger pålitelige og fleksible SMS-funksjoner. Enten du driver en bedrift eller bare prøver å holde kontakten med venner og familie, vil denne programvaren bidra til at meldingene dine blir levert raskt og effektivt hver gang.

Nøkkelegenskaper:

- Leverandøruavhengig programvarepakke

- Støtter flere SMS-gateway-leverandører

- Avansert brukeradministrasjon

- Personlig tilpasset meldingsinnhold

- Planlagte SMS-kampanjer

- SSL-kryptering

Fordeler:

1) Fleksibilitet: Med støtte for flere gatewayer fra forskjellige leverandører.

2) Profesjonelle funksjoner: Avansert brukeradministrasjon og personlig innholdsoppretting.

3) Planlagte kampanjer: Planlegg på forhånd og få dem sendt automatisk på bestemte datoer/klokkeslett.

4) Sikkerhet: Bruker SSL-kryptering når du kommuniserer med gateway-leverandør

Full spesifikasjon
Forlegger Star Enterprise
Utgiver-nettsted https://www.starenterprise.com
Utgivelsesdato 2016-08-21
Dato lagt til 2016-08-21
Kategori Kommunikasjon
Underkategori SMS-verktøy
Versjon SEM1988
Os krav Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 71

Comments:

Mest populær