Hear for Mac

Hear for Mac 1.3.1

Mac / Prosoft Engineering / 4805 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hear for Mac er en kraftig programvare for lydforbedring som kan forbedre lydkvaliteten fra hodetelefonene, interne eller eksterne høyttalere. Med Hear kan du legge til 3D-lyd og andre forskjellige spesialeffekter til lyden, slik at musikken, filmene, spillene eller andre programmer høres fantastisk ut. Denne programvaren er perfekt for alle som ønsker å ta lydopplevelsen til neste nivå.

En av de mest imponerende egenskapene til Hear er evnen til å skape en virtuell lydopplevelse med kinokvalitet med 3D-lyd. Hvis du elsker filmer og ønsker å føle at du er midt i all handlingen, vil denne funksjonen forvirre deg. Lyden vil nærme deg fra alle vinkler, selv bakfra! Du vil føle at du er der i kinosalen.

En annen flott funksjon ved Hear er N-bånds equalizeren i studiokvalitet med innebygd peak limiter. Dette lar deg perfeksjonere lyden din og tilpasse den etter dine preferanser. Du har full kontroll over hvordan musikken din høres ut med denne kraftige equalizeren.

Hvis du ser etter mer bass i livet ditt, men ikke har en subwoofer, har Hear dekket deg med Virtual Subwoofer-funksjonen. Denne funksjonen bruker de eksisterende høyttalerne til å forsterke bassen og gi deg det dunket som mangler i lydopplevelsen.

Hear tilbyr også Speaker Correction Control som lar brukere kontrollere høyttalerresonans og øke frekvensområdet for forbedret lydkvalitet. I tillegg lar Center Channel Control brukere kontrollere volumet og bredden på lyder som kommer fra deres eget virtuelle senter for lydeffekter i ytelsesgrad.

Totalt sett er Hear et utmerket valg for alle som vil ha bedre lyd på Mac-enheten. Enten det er musikk eller filmer eller spill – denne programvaren har alt dekket! Når du prøver Hør ut selv – garanterer vi at det vil bli en viktig del av hvordan du kan nyte media på Mac-enheter!

Anmeldelse

Hear for Mac tilbyr en rekke lydkontroll- og forbedringsverktøy som ikke er hjemmehørende i OS X. Med en komplett 10-96-bånds equalizer, 3D-lydverktøy og mer kan du legge til spesialeffekter til lyden din for å lytte på hodetelefoner eller høyttalere. Avhengig av hvilken type lydsystem du har, finnes det en rekke alternativer for hvordan du kan optimalisere ved hjelp av Hear.

Fordeler

Fungerer bra med eksisterende Mac-programvare og maskinvare: Hear fungerer bra med det meste av programvaren innebygd i Mac-en. Dette inkluderer verktøy som iTunes og Safari og de fleste eksterne høyttalere og hodesett. Det store volumet av alternativer for å optimalisere lyden gjør den til et fantastisk verktøy for de fleste hverdagslyttinger.

Forbedrer og forbedrer lydkvaliteten: Hear kan optimalisere eksisterende spor, videoer og annet lydbasert innhold på datamaskinen din. Små høyttalere vil høres rikere og fyldigere ut enn de gjorde før, med mange alternativer å finpusse hvis du vet hvordan du bruker dem.

Ulemper

Fungerer ikke med all programvare og innstillinger: Det er visse programvareverktøy og innstillinger som Hear ikke fungerer bra med. Vi opplevde noen problemer med GarageBand og annen programvare som ikke fungerte ordentlig eller hørtes mer eller mindre ut som de gjorde uten Hear aktiv.

Bunnlinjen

Hvis du er interessert i å øke kvaliteten på lyden din for standard avspilling eller redigering, er Hear en solid programvare som fungerer i de fleste innstillinger. For de uten lydbakgrunn vil de mer robuste funksjonene forbli ubrukte, men selv den grunnleggende forbedringen er fortsatt verdt.

Redaktørens merknad: Dette er en anmeldelse av prøveversjonen av Hear for Mac 1.2.2.

Full spesifikasjon
Forlegger Prosoft Engineering
Utgiver-nettsted http://www.prosofteng.com
Utgivelsesdato 2016-07-27
Dato lagt til 2016-07-27
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Audio Plugins
Versjon 1.3.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4805

Comments:

Mest populær