SilverFast Canon Scanner for Mac

SilverFast Canon Scanner for Mac 8.8.0r5

Mac / LaserSoft Imaging / 3562 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SilverFast Canon Scanner for Mac er en kraftig og nyskapende skannerprogramvare som er utviklet for å gi brukerne en best mulig skanneopplevelse. Med sine avanserte funksjoner og banebrytende teknologi er denne programvaren den perfekte løsningen for alle som ønsker å gjøre sine analoge originaler om til overbevisende skanninger.

En av hovedfunksjonene til SilverFast Canon Scanner for Mac er WorkflowPilot. Denne unike funksjonen fungerer som en assistent, og veileder brukere gjennom alle prosesstrinn som kreves for deres individuelle arbeidsflyt. Dette betyr at selv komplekse operasjoner blir en barnelek, noe som gjør det enkelt å oppnå resultater av høy kvalitet hver gang.

En annen flott funksjon ved SilverFast Canon Scanner for Mac er forhåndsvisningskonseptet. Dette lar brukere umiddelbart se resultatet av enhver justert innstilling i forhåndsvisningsvinduet, noe som gjør det enkelt å finjustere bilder til de er helt riktige.

Brukergrensesnittet til SilverFast 8 er nyutviklet etter gjeldende standarder, noe som sikrer at brukere kan betjene alle hovedfunksjoner raskt og enkelt. Og fordi den støtter den nyeste 64-bits maskinvaren, er denne programvaren ekstremt rask og effektiv.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig skannerprogramvare som kan hjelpe deg med å oppnå resultater av profesjonell kvalitet på en enkel måte, trenger du ikke lete lenger enn til SilverFast Canon Scanner for Mac. Med sine innovative funksjoner og banebrytende teknologi vil denne programvaren garantert overgå forventningene dine og hjelpe deg å ta skanningsspillet til nye høyder!

Full spesifikasjon
Forlegger LaserSoft Imaging
Utgiver-nettsted http://www.silverfast.com/
Utgivelsesdato 2016-07-15
Dato lagt til 2016-07-14
Kategori Drivere
Underkategori Skannerdrivere
Versjon 8.8.0r5
Os krav Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 3562

Comments:

Mest populær