Autodesk Maya Service Pack for Mac

Autodesk Maya Service Pack for Mac 2016 SP3

Mac / Autodesk / 71400 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Autodesk Maya Service Pack for Mac er en kraftig grafisk designprogramvare som tilbyr en integrert 3D-modellering, animasjon, effekter og gjengivelsesløsning. Det er mye brukt av film- og videokunstnere, spillutviklere, visualiseringsfagfolk, webdesignere og printdesignere for å bringe deres kreative visjon til live.

Maya-programvaren er designet med det formål å gi brukerne et omfattende sett med verktøy som kan hjelpe dem med å lage fantastiske 3D-modeller og animasjoner. Programvaren er utstyrt med en rekke funksjoner som avanserte polygonale modelleringsverktøy, NURBS-modelleringsmuligheter, prosedyreanimasjonsverktøy og mye mer.

En av hovedfordelene ved å bruke Autodesk Maya Service Pack for Mac er evnen til å legge til kvalitet og realisme til 2D-grafikk. Dette gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å lage visuelle effekter eller animasjoner av høy kvalitet for filmer eller spill.

Programvaren tilbyr også en rekke avanserte gjengivelsesalternativer som lar brukere lage fotorealistiske bilder raskt og enkelt. Med sin kraftige gjengivelsesmotor kan Maya håndtere komplekse lysscenarier med letthet samtidig som den leverer resultater av høy kvalitet hver gang.

En annen flott funksjon i Autodesk Maya Service Pack for Mac er støtten for tredjeparts plugins. Dette betyr at brukere kan utvide funksjonaliteten til programvaren ved å legge til nye plugins eller skript laget av andre utviklere.

Totalt sett er Autodesk Maya Service Pack for Mac et utmerket valg for alle som ønsker å lage fantastiske 3D-modeller eller animasjoner. Dens omfattende sett med funksjoner kombinert med dens brukervennlighet gjør den til en av de mest populære programvareløsningene for grafisk design som er tilgjengelig i dag. Enten du jobber med filmer eller spill eller bare ønsker å legge til litt ekstra stil til webdesignene eller utskriftsprosjektene dine - Autodesk Maya Service Pack har dekket deg!

Full spesifikasjon
Forlegger Autodesk
Utgiver-nettsted http://www.autodesk.com/
Utgivelsesdato 2015-10-09
Dato lagt til 2015-10-09
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 2016 SP3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Krav None
Pris $3,675.00
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 71400

Comments:

Mest populær