StatCalc for Mac

StatCalc for Mac 8.1.3

Mac / AcaStat Software / 460 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

StatCalc for Mac: Det ultimate statistiske verktøyet for dine utdanningsbehov

Leter du etter et rimelig og brukervennlig statistisk verktøy som forenkler vanlige beregninger? Se ikke lenger enn til StatCalc for Mac! Denne kraftige programvaren er utviklet for å hjelpe studenter, lærere og forskere med deres behov for statistiske analyser. Med 21 tilgjengelige prosedyrer kan du enkelt legge inn data for å lage beskrivende, korrelasjons- og regresjonsstatistikk.

Men det er ikke alt - StatCalc inkluderer også en Decision Tools-modul som lar deg utforske priselastisitet for etterspørsel, køteori, konstante dollar og beslutningstabeller. Denne funksjonen er spesielt nyttig for de innen forretnings- eller økonomifelt som trenger å ta informerte beslutninger basert på dataanalyse.

En av de beste tingene med StatCalc er dens brukervennlighet. Selv om du er ny på programvare for statistisk analyse, gjør dette programmet det enkelt å komme i gang. Hver modul kommer med eksempeldata slik at du raskt kan lære hvordan du bruker prosedyrene effektivt. Og hvis du noen gang står fast eller trenger avklaring på et begrep eller konsept, er det til og med en statistikkordliste inkludert!

Enten du jobber med et forskningsprosjekt eller bare prøver å bedre forstå kursmaterialet ditt i statistikkklassen, har StatCalc alt du trenger. Og fordi det er tilgjengelig i både Mac- og Windows-versjoner, er det tilgjengelig uansett hvilken type datasystem du foretrekker.

Så hvorfor vente? Prøv StatCalc i dag og se hvordan det kan forenkle dine behov for statistiske analyser!

Full spesifikasjon
Forlegger AcaStat Software
Utgiver-nettsted http://www.acastat.com/
Utgivelsesdato 2015-08-17
Dato lagt til 2015-08-17
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 8.1.3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav 2GB Ram and 30 MB disk space.
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 460

Comments:

Mest populær