Radiologik DJ for Mac

Radiologik DJ for Mac 2020.8.1

Mac / MacinMind Software / 5197 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Radiologik DJ for Mac: Den ultimate Live Assist-programvaren for radio- og DJ-behov

Radiologik DJ er en kraftig programvare utviklet spesielt for å imøtekomme behovene til radio-DJer. Imidlertid er det også et utmerket verktøy for alle typer DJ-er, bortsett fra de som trenger klubbmiksfunksjoner. Denne programvaren tilbyr en rekke funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra andre lignende verktøy på markedet.

Med Radiologik DJ får du tilgang til tre hovedspillere og en bibliotekspiller, alle med valgbare individuelle lydutganger. Denne funksjonen lar deg kontrollere hver spillers utgang uavhengig og lage unike lydlandskap som er perfekt for publikum.

En av de viktigste fordelene med Radiologik DJ er dens detaljerte tidsberegninger. Denne funksjonen sikrer at sporene dine spilles på nøyaktig rett tidspunkt uten forsinkelser eller overlapping. Du kan også bruke denne funksjonen til å lage spillelister med spesifikk varighet eller sette opp tidsbestemte hendelser som jingler eller reklame.

En annen fremtredende funksjon ved Radiologik DJ er dens raske og jevne iTunes-integrasjon. Med denne programvaren kan du enkelt importere spor fra iTunes-biblioteket til spillelisten uten problemer. Du kan også bruke iTunes-spillelister som kilde for sporene dine, noe som gjør det enkelt å organisere og administrere musikksamlingen din.

Radiologik DJ kommer også med Nicecast-artist og tittelpubliseringsmuligheter. Dette betyr at du enkelt kan publisere informasjon om artisten og sporet som spilles på lufta i sanntid på Nicecast-servere.

I tillegg til disse funksjonene kommer Radiologik DJ med en egen planlegger for full stasjonsautomatisering. Med dette verktøyet kan du planlegge forhåndsinnspilte show eller segmenter på forhånd slik at de spilles automatisk til bestemte tider uten at det er nødvendig med manuell intervensjon.

Totalt sett er Radiologik DJ et utmerket valg hvis du leter etter en pålitelig programvareløsning for live assistanse som spesifikt dekker radio-DJs behov, men som fungerer godt for alle typer DJ-er bortsett fra de som trenger klubbmiksfunksjoner. Dens rekke kraftige funksjoner gjør det enkelt å lage unike lydlandskap samtidig som du sikrer presis timing-nøyaktighet hver gang!

Full spesifikasjon
Forlegger MacinMind Software
Utgiver-nettsted http://macinmind.com/
Utgivelsesdato 2020-09-15
Dato lagt til 2020-09-15
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori DJ-programvare
Versjon 2020.8.1
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 5197

Comments:

Mest populær