Absolute Acey Deucey Backgammon for Mac

Absolute Acey Deucey Backgammon for Mac 6.1.0

Mac / GammonSoft / 1732 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Absolute Acey Deucey Backgammon for Mac er et førsteklasses spill som tilbyr en spennende og engasjerende opplevelse for spillere på alle ferdighetsnivåer. Dette spillet er spesielt utviklet for Mac-brukere, med et elegant og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å spille og nyte.

Med Absolute Acey Deucey Backgammon kan du nyte et bredt utvalg av backgammonspill, inkludert amerikanske Acey Deucey, internasjonal backgammon, nederlandsk backgammon, Nackgammon, shesh besh og europeiske Acey Deucey. Hvert spill har sine egne unike regler og utfordringer, og gir endeløse timer med underholdning.

En av de fremtredende funksjonene til Absolute Acey Deucey Backgammon er dens brukervennlighet. Spillet inneholder fire forskjellige metoder for å flytte brikkene på brettet, slik at du kan velge den metoden som fungerer best for deg. I tillegg er det fem forskjellige ferdighetsnivåer tilgjengelig slik at du kan justere vanskelighetsnivået for å matche erfaringsnivået ditt.

En annen flott funksjon i dette spillet er bruken av taleteknologi. Programvaren vil snakke høyt når det er din tur eller når visse hendelser inntreffer under spillingen. Denne funksjonen legger til et ekstra lag med fordypning til spillopplevelsen.

For de som er bekymret for om terningkastene i dette spillet virkelig er tilfeldige, tilbyr Absolute Acey Deucey Backgammon flere alternativer for å sikre rettferdighet. Du kan lagre terningkast før du starter et nytt spill, slik at de kan brukes senere om nødvendig. I tillegg er det et alternativ for å spørre om du vil bruke dine egne terningkast eller la datamaskinen generere dem tilfeldig.

For ytterligere å forsikre spillerne om at alt er over bordet når det gjelder tilfeldighet under spilløkter; statistikk holdes av denne programvaren som viser hvor mange ganger hvert tall ble kastet av begge spillere over tidsperioder som spill spilt innen én dag eller uke osv., og gir dermed innsikt i om en bestemt spiller kan ha blitt favorisert ved en tilfeldighet mer enn andre over tidsperioder som disse.

Alt i alt; Absolute Acey Deucey Backgammon for Mac gir en utmerket spillopplevelse med mange funksjoner designet spesielt for Mac-brukere som elsker å spille backgammon-spill online!

Full spesifikasjon
Forlegger GammonSoft
Utgiver-nettsted http://bestbackgammon.com
Utgivelsesdato 2015-05-23
Dato lagt til 2015-05-23
Kategori Spill
Underkategori Brettspill
Versjon 6.1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1732

Comments:

Mest populær