Mornings for Mac

Mornings for Mac 2.0

Mac / Ready Tap Go / 105 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mornings for Mac er en programvare for skrivebordsforbedring som tilbyr en omfattende løsning for din daglige rutine. Det er en alt-i-ett klokke- og kalenderapp som gir deg verktøyene du trenger for å starte dagen på riktig måte. Med Mornings kan du si farvel til tøffe morgener og våkne til lyden av en summer.

Denne programvaren er utviklet spesielt for Mac-brukere som ønsker en brukervennlig vekkerklokke som integreres sømløst med deres daglige rutine. Mornings tilbyr seks apper i én, inkludert en vakker klokke, kalender, værmelding, nyhetsfeed, tidtaker og stoppeklokke.

En av de fremtredende funksjonene til Mornings er dens vekkerklokkefunksjonalitet. Du kan våkne opp til en iTunes-spilleliste eller en av mange innebygde lyder som vil "fade inn" gradvis for ikke å skremme deg våken. I tillegg, hvis du er en som liker å slumre om morgenen, lar Mornings deg gjøre det ved å bruke en Apple-fjernkontroll.

Grensesnittet til denne programvaren er elegant og intuitivt. Klokkedisplayet viser både klokkeslett og dato i store skriftstørrelser for enkel lesbarhet fra hele rommet. Kalenderfunksjonen lar deg se timeplanen din med et øyeblikk, samtidig som du får påminnelser om kommende arrangementer.

I tillegg til kjernefunksjonene, inkluderer Mornings også flere tilpasningsalternativer slik at brukerne kan skreddersy den i henhold til deres preferanser. For eksempel kan brukere velge mellom forskjellige temaer eller tilpasse sitt eget bakgrunnsbilde.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er værmeldingsfunksjonen som gir sanntidsoppdateringer om nåværende forhold så vel som fremtidige prognoser for alle steder rundt om i verden.

Mornings inkluderer også en nyhetsfeedfunksjon som samler overskrifter fra forskjellige kilder som CNN eller BBC News, slik at brukere kan holde seg informert om aktuelle hendelser uten å måtte forlate skrivebordet.

Til slutt er denne programvaren utstyrt med både timer- og stoppeklokkefunksjoner som gjør den perfekt for alle som trenger presis timing under arbeid eller lekeaktiviteter som matlaging eller trening.

Totalt sett gjør Mornings seks apper i én den til et utmerket valg for alle som leter etter en alt-i-ett skrivebordsforbedringsløsning på Mac-datamaskinen. andre lignende produkter på markedet i dag. Så hvorfor ikke prøve Morning i dag?

Full spesifikasjon
Forlegger Ready Tap Go
Utgiver-nettsted https://www.mornings.com
Utgivelsesdato 2015-05-10
Dato lagt til 2015-05-10
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 2.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 105

Comments:

Mest populær