Pick and Learn for Mac

Pick and Learn for Mac 1.0

Mac / Idea2Inspire / 19 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Pick and Learn for Mac er en spennende spillapp som er utviklet for å hjelpe barn med å lære alfabetets rekkefølge og tall på en morsom og engasjerende måte. Med sine kule animasjoner, lydeffekter og interaktive layout gjør denne appen læring til en herlig opplevelse for barn i alderen 2 til 5 år.

Appen viser en rekke alfabeter eller tall på skjermen med ett som mangler i sekvensen. Barn er pålagt å plukke opp det riktige alfabetet eller tallet fra de gitte alternativene som samsvarer med serien. Denne enkle, men effektive spillingen hjelper barn å lære om ABC-er og 123-er mens de har det gøy.

Pick And Learn er et utmerket verktøy for foreldre som ønsker at barna deres skal utvikle tidlige leseferdigheter. Appen gir en interaktiv plattform der barna kan lære i sitt eget tempo uten å føle seg overveldet eller lei. Den fargerike grafikken, lekne animasjonene og fengende lydeffektene holder barna engasjerte mens de lærer.

Noe av det beste med Pick And Learn er det brukervennlige grensesnittet som gjør det enkelt for barn å navigere gjennom ulike vanskelighetsgrader. Etter hvert som de går gjennom hvert nivå, introduseres de for nye bokstaver eller tall som hjelper dem å bygge videre på deres eksisterende kunnskap.

Appen har også et belønningssystem der barn tjener stjerner for å fullføre hvert nivå. Dette motiverer dem til å fortsette å spille og lære mer mens de streber etter å tjene alle tre stjernene på hvert nivå.

En annen flott funksjon ved Pick And Learn er tilpasningsalternativene som lar foreldrene skreddersy spillet etter barnets behov. Foreldre kan velge mellom store eller små bokstaver samt velge spesifikke tall som barnet trenger hjelp med.

Samlet sett er Pick And Learn et utmerket pedagogisk spill som kombinerer moro med læring på en måte som appellerer til unge sinn. Den er perfekt for foreldre som vil at barna deres skal utvikle tidlige leseferdigheter samtidig som de har det gøy!

Full spesifikasjon
Forlegger Idea2Inspire
Utgiver-nettsted http://idea2inspire.com
Utgivelsesdato 2015-05-06
Dato lagt til 2015-05-06
Kategori Spill
Underkategori Barnespill
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 19

Comments:

Mest populær