Uploader for Instagram - post pictures to Instagram for Mac

Uploader for Instagram - post pictures to Instagram for Mac 1.0

Mac / Anobot LLC / 896 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å måtte overføre bildene dine fra Mac-en til telefonen bare for å legge dem ut på Instagram? Ikke se lenger enn Uploader for Instagram – den første og eneste appen på App Store som lar deg laste opp bilder direkte fra Mac-en din!

Med Uploader for Instagram har det aldri vært enklere å dele bilder med bildetekster. Bare høyreklikk på bildet du vil dele og velg "Del til Instagram" fra rullegardinmenyen. Så enkelt er det! Ikke mer å overføre filer eller sende bilder til deg selv via e-post.

Men det er ikke alt - Uploader for Instagram inkluderer også 47 bildeeffekter gratis! Legg til litt ekstra stil til bildene dine før du deler dem med venner og følgere. Og hvis du ikke har et bilde klart, ikke noe problem - bruk iSight-kameraet til å ta et raskt bilde og laste det opp direkte.

Emoji-støttede innlegg er også tilgjengelige med Uploader for Instagram, slik at du kan legge til litt personlighet og moro til bildetekstene dine. Og i motsetning til andre apper, er det ikke nødvendig å beskjære landskapsbilder før du laster opp – originaloppløsning og opplasting av størrelse støttes.

Ikke la det å være borte fra telefonen holde tilbake det sosiale mediespillet lenger. Med Uploader for Instagram kan du enkelt dele bilder (med bildetekster!) rett fra Mac-menylinjen. Prøv det i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Anobot LLC
Utgiver-nettsted http://anobot.uservoice.com
Utgivelsesdato 2015-03-24
Dato lagt til 2015-03-24
Kategori Internett-programvare
Underkategori Programvare for sosiale nettverk
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Krav None
Pris $4.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 896

Comments:

Mest populær