Fotobounce for Mac

Fotobounce for Mac 3.9.7

Mac / Applied Recognition / 1850 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Fotobounce for Mac er en kraftig digital fotoprogramvare som tilbyr avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi for å hjelpe deg med å organisere og merke bildene dine raskt og enkelt. Denne gratis fotoarrangøren er tilgjengelig for nedlasting fra nettsiden vår, noe som gjør den tilgjengelig for alle som ønsker å holde orden på de digitale bildene sine.

Med Fotobounce kan du lage album og dele dem med venner og familie, inkludert alle personmerker. Du kan også sende bilder via e-post fra mobiltelefonen din direkte til Fotobounce via Fotomail, noe som gjør det enkelt å legge til nye bilder i samlingen din mens du er på farten.

En av de fremtredende funksjonene til Fotobounce er dets private peer-nettverk for sikker deling. Dette betyr at du kan dele bildene dine med kun de personene som har fått tilgang av deg. Denne funksjonen sikrer at dine personlige bilder forblir private og sikre.

I tillegg tilbyr Fotobounce toveisforbindelser med populære sosiale medieplattformer som Facebook, Flickr, Google og AirSet. Dette betyr at du enkelt kan importere eller eksportere bildene dine mellom disse plattformene uten å måtte laste opp eller laste dem ned manuelt.

En annen flott funksjon ved Fotobounce er dens fjernsurfing via Fotobounce Viewer-produktet på Android-enheter. Med denne funksjonen kan du bla gjennom alle de lagrede bildene dine på en hvilken som helst Android-enhet som er koblet til samme nettverk som Mac-datamaskinen din som kjører Fotobounce.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men likevel brukervennlig digital fotoprogramvareløsning for å organisere og dele alle dine dyrebare minner på ett sted på en sikker måte - ikke se lenger enn til Fotobounce!

Anmeldelse

Fotobounce for Mac gir deg muligheter til å organisere bilder og identifisere ansikter for deling til sosiale nettverk, men det mangler mange funksjoner som finnes i andre fotoprogrammer.

Gratis med reklame, Fotobounce for Mac har også muligheten til å kjøpe en lisens for en annonsefri opplevelse. Mens nedlastingen ble fullført raskt, krevde installasjonen en rekke trinn, inkludert installasjon av et annet program og aksept av to lisensavtaler, noe som forlenget prosessen. Programmet hadde brukerinstruksjoner gjennom en hjelpemeny, men grensesnittet var godt utformet og funksjonene var tydelig merket. Ved oppstart identifiserer brukeren plasseringen av sine digitale bilder. Applikasjonen skanner dem automatisk for ansikter. Miniatyrbilder av de identifiserte ansiktene vises i en meny, der brukeren kan merke hvem de er. Etter å ha merket mange av miniatyrbildene, klarte ikke programmet å bruke disse etikettene på senere av samme person, noe som var en skuffelse. Programmet kobler også til Facebook, Twitter og Flickr for automatisk å laste opp bilder. Med unntak av ansiktsgjenkjenningsproblemene, fungerte alle de resterende funksjonene bra.

Selv om det hadde begrensede funksjonsproblemer, legger Fotobounce for Mac til slutt noen nyttige funksjoner, men ikke nok over andre programmer til å gjøre det til en må-ha-nedlasting for Mac-brukere.

Full spesifikasjon
Forlegger Applied Recognition
Utgiver-nettsted http://fotobounce.com
Utgivelsesdato 2014-12-20
Dato lagt til 2014-12-20
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotodeling og publisering
Versjon 3.9.7
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1850

Comments:

Mest populær