KCCSizer for Mac

KCCSizer for Mac 0.0.3

Mac / Rorohiko / 10 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

KCCSizer for Mac: The Ultimate Digital Photo Software

Er du lei av å slite med store JPEG-filer som tar for mye plass på datamaskinen? Vil du enkelt nedskalere bildene dine uten å miste kvalitet? Se ikke lenger enn til KCCSizer for Mac, den ultimate programvaren for digitale bilder.

KCCSizer er et kraftig verktøy som nedskalerer tapte JPEG-filer slik at de passer i et område på 1920 x 1080 piksler, og komprimeres til en filstørrelse på 1MB eller mindre. Dette betyr at du enkelt kan lagre og dele bildene dine uten å bekymre deg for å ta for mye plass på datamaskinen eller mobilenheten.

Men det som skiller KCCSizer fra annen fotoprogramvare er dens enkelhet. Bruk og installasjon er ment å være enkel: bare kopier riktig KCCSizer til datamaskinen din og dra/slipp én eller flere JPEG-filer til KCCSizer-programikonet. Den vil lage reduserte kopier av filene ved å sette navnene deres foran med 'KCC_'. Så enkelt er det!

Med KCCSizer trenger du ikke å være en profesjonell fotograf eller teknisk kunnskapsrik person for å bruke den. Det brukervennlige grensesnittet gjør det tilgjengelig for alle som vil ha høykvalitets nedskalerte bilder uten problemer.

Men ikke la dens enkelhet lure deg - KCCSizer er fullpakket med funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra annen digital fotoprogramvare. For eksempel har den avanserte algoritmer som sikrer høykvalitets nedskalerte bilder hver gang. I tillegg støtter den batch-behandling slik at du kan nedskalere flere bilder samtidig.

En annen flott funksjon med KCCSizer er dens evne til å bevare EXIF-data i den originale bildefilen. Dette betyr at all viktig informasjon som kamerainnstillinger, dato/tidsstempel og stedsdata fortsatt vil være tilgjengelig selv etter nedskalering.

Og hvis du er bekymret for å miste bildekvaliteten under komprimering, ikke vær! Med KCCSizers avanserte komprimeringsteknologi vil de nedskalerte bildene dine fortsatt se skarpe og levende ut mens de tar opp betydelig mindre plass på enheten.

I tillegg til å være et flott verktøy for personlig bruk, har KCCScaler også praktiske applikasjoner for bedrifter som e-handelsnettsteder eller markedsføringskampanjer for sosiale medier hvor store bildestørrelser kan redusere lastetidene for nettsider eller påvirke annonseytelsen.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig digital fotoprogramvare som kan bidra til å optimere lagringsplassen samtidig som du opprettholder bilder av høy kvalitet - trenger du ikke lete lenger enn KCCScaler for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Rorohiko
Utgiver-nettsted http://www.rorohiko.com
Utgivelsesdato 2014-11-29
Dato lagt til 2014-11-29
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotodeling og publisering
Versjon 0.0.3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 10

Comments:

Mest populær