Muscle-Mass for Mac

Muscle-Mass for Mac 2.0.1

Mac / SolazDazen / 12 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Muscle-Mass for Mac er en pedagogisk programvare utviklet for å hjelpe enkeltpersoner å få muskelmasse. Enten du er nybegynner eller proff, vil denne programvaren gi deg nyttig informasjon om ernæring og øvelser som trengs for å oppnå ønsket muskelmasse. Med tre separate seksjoner basert på treningsnivå er Muscle-Mass egnet for alle som ønsker å forbedre fysikken.

Den første delen av programvaren er designet for nybegynnere som akkurat har begynt på treningsreisen. Den gir grunnleggende informasjon om ernæring og trening, inkludert tips om hvordan du bygger muskelmasse effektivt. Den andre delen er rettet mot brukere på middels nivå som har litt erfaring med vektløfting, men som ønsker å ta treningen til neste nivå. Denne delen inneholder mer avanserte øvelser og ernæringsråd som er skreddersydd spesielt for å øke muskelmassen.

For avanserte brukere tilbyr den tredje delen av Muscle-Mass enda mer utfordrende treningsøkter og detaljert ernæringsveiledning som vil hjelpe dem å nå målene sine raskere enn noen gang før. Hver seksjon inneholder daglige treningstips og videoer som viser riktig form og teknikk, noe som gjør det enkelt for brukere å følge med på hver treningsøkt.

I tillegg til sine omfattende treningsplaner, inkluderer Muscle-Mass også en detaljert ernæringsguide som dekker alt fra makronæringsstoffer (protein, karbohydrater, fett) til mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). Denne veiledningen gir brukerne all informasjonen de trenger for å lage et balansert kosthold som støtter muskelvekst samtidig som det fremmer generell helse.

En av de fremtredende funksjonene til Muscle-Mass er dens brukervennlige design. Grensesnittet er intuitivt og brukervennlig, noe som gjør det enkelt for alle – uavhengig av teknisk ekspertise – å navigere gjennom de forskjellige delene av programvaren uten problemer.

Alt i alt, hvis du leter etter en pedagogisk programvare som kan hjelpe deg å få muskelmasse raskt og effektivt samtidig som du gir verdifull ernæringsveiledning underveis – så trenger du ikke lete lenger enn Muscle-Mass for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger SolazDazen
Utgiver-nettsted http://solazdazen.com
Utgivelsesdato 2014-10-03
Dato lagt til 2014-10-03
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Programvare for helse og trening
Versjon 2.0.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris $4.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 12

Comments:

Mest populær