Calavera: Day of the Dead CE for Mac

Calavera: Day of the Dead CE for Mac 1.0

Mac / Macgamestore / 9 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Calavera: Day of the Dead CE for Mac er et spennende spill som tar deg med på et eventyr gjennom Land of the Dead. Spillet følger Alan og Catalina, et ungt par som reiser til Mexico for å søke farens velsignelse før bryllupet deres. Ting tar imidlertid en vending til det verre når de ankommer byen og befinner seg fanget i en mystisk og farlig situasjon.

Spillet er kategorisert som et Hidden Object Puzzle Adventure-spill (HOPA), som betyr at spillerne må løse gåter og finne skjulte objekter gjennom hele spillet. Calavera: Day of the Dead CE for Mac tilbyr spillere en oppslukende opplevelse med sin sære atmosfære, morsomme karakterer og festlige samleobjekter.

En av de fremtredende funksjonene til dette spillet er dets festlige samleobjekter og prestasjoner. Spillere kan samle ulike gjenstander gjennom reisen for å låse opp prestasjoner og tjene belønninger. Dette gir et ekstra lag med spenning til spillingen ettersom spillere streber etter å fullføre alle mål.

En annen flott funksjon er dens sære atmosfære og morsomme karakterer. Utviklerne har gjort en utmerket jobb med å skape en unik verden fylt med interessante karakterer som vil holde deg underholdt gjennom hele reisen.

I tillegg til disse funksjonene lar Calavera: Day of the Dead CE for Mac også spillere reise mellom liv og død – noe som gir en ny dimensjon til spillingen. Denne funksjonen gir dybde til spillingen ved å la spillere utforske forskjellige verdener i ett spill.

Til slutt inkluderer Calavera: Day of the Dead CE for Mac opplåsbare arkade-minispill som gir ekstra underholdningsverdi utenfor tradisjonell HOPA-spillmekanikk.

Alt i alt er Calavera: Day of the Dead CE for Mac et spennende eventyrspill som tilbyr timer på timer med underholdningsverdi. Den unike historien kombinert med dens morsomme funksjoner gjør den enestående spillopplevelse som ikke bør gå glipp av både ivrige spillere eller HOPA-fans!

Full spesifikasjon
Forlegger Macgamestore
Utgiver-nettsted http://www.macgamestore.com
Utgivelsesdato 2014-09-28
Dato lagt til 2014-09-28
Kategori Spill
Underkategori Sudoku, kryssord og puslespill
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 9

Comments:

Mest populær