Sticky Brainstorming for Mac

Sticky Brainstorming for Mac 1.7

Mac / Aderstedt Software / 627 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Sticky Brainstorming for Mac er en kraftig forretningsprogramvare som muliggjør samarbeidende idédugnad ved hjelp av klistrelapper. Denne innovative programvaren er utviklet for å hjelpe team med å holde produktive møter og utvikle ideer i samarbeid. Med Sticky Brainstorming kan deltakerne enkelt skrive ned ideene sine på virtuelle klistrelapper, som deretter kategoriseres og diskuteres av gruppen.

Samarbeids brainstorming ved hjelp av klistrelapper er en populær metode for å holde produktive møter. Imidlertid har denne metoden sine mangler. Det kan for eksempel være vanskelig å holde styr på alle notatene når de er skrevet på fysisk papir. I tillegg kan det være utfordrende å dele disse notatene med alle i gruppen.

Sticky Brainstorming løser disse feilene ved å tilby en brukervennlig digital plattform for samarbeidende idédugnad. Med denne programvaren kan du enkelt lage virtuelle klistrelapper og kategorisere dem basert på forskjellige temaer eller emner. Du kan også tilpasse fargen på hvert notat for å gjøre det lettere å identifisere.

En av de viktigste fordelene med Sticky Brainstorming er at den lar alle i gruppen se notatene og delta i sanntidsdiskusjoner. Dette er spesielt nyttig når du jobber med eksterne team eller når du holder virtuelle møter.

En annen fordel med Sticky Brainstorming er at den gir umiddelbar tilgang til elektroniske versjoner av dine brainstorming-ideer. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å miste viktig informasjon eller bruke tid på å transkribere håndskrevne notater til et digitalt format.

I tillegg tilbyr Sticky Brainstorming Mac- og iPhone-klienter som lar deltakerne sende inn ideene sine trådløst fra hvor som helst når som helst. Denne funksjonen gjør det enkelt for teammedlemmer som ikke er fysisk til stede på et møte eller som trenger mer tid til å tenke på ideene sine før de deler dem med andre.

Totalt sett er Sticky Brainstorming for Mac et utmerket verktøy for alle som ønsker å forbedre teamets produktivitet under samarbeidende idédugnad. Det brukervennlige grensesnittet og avanserte funksjonene gjør det til et ideelt valg for bedrifter som leter etter innovative måter å generere nye ideer og løse komplekse problemer sammen som et team.

Nøkkelegenskaper:

1) Samarbeidende idédugnad ved hjelp av virtuelle klistrelapper

2) Diskusjoner i sanntid med alle deltakerne

3) Umiddelbar tilgang til elektroniske versjoner av dine brainstormede ideer

4) Mac- og iPhone-klienter tillater trådløs innsending av ideer fra hvor som helst når som helst.

5) Tilpassbare farger gjør det lettere å identifisere ulike temaer eller emner.

6) Brukervennlig grensesnitt gjør navigeringen enkel selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik.

7) Avanserte funksjoner som dra-og-slipp-funksjonalitet gjør det enkelt å organisere tankene dine.

8) Kompatibel med de fleste moderne operativsystemer, inkludert macOS Big Sur 11.x

Konklusjon:

Hvis du er lei av uproduktive møter der ingen virker engasjert eller investert i å generere nye ideer sammen som et team - så trenger du ikke lete lenger enn Sticky Brainstorming! Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte funksjoner som sanntids samarbeidsmuligheter via virtuelle klistrelapper; denne forretningsprogramvaren vil revolusjonere hvordan bedriften din nærmer seg problemløsningsøkter for alltid!

Full spesifikasjon
Forlegger Aderstedt Software
Utgiver-nettsted http://www.aderstedtsoftware.com
Utgivelsesdato 2014-09-26
Dato lagt til 2014-09-26
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Samarbeidsprogramvare
Versjon 1.7
Os krav Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.6 Intel
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 627

Comments:

Mest populær