Attachment Tamer for Mac

Attachment Tamer for Mac 3.1.14b9

Mac / Lokiware / 16044 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Attachment Tamer for Mac er en kraftig programvare som gir deg full kontroll over håndtering av vedlegg i Apple Mail. Tidligere kjent som Mail Attachments Iconizer, fikser denne programvaren de mest irriterende feilene til Apple Mail og sikrer kompatibilitet med annen e-postprogramvare. Med Attachment Tamer kan du sette opp hvordan vedlegg vises og sendes, noe som gjør det enklere å administrere e-postene dine.

En av de viktigste fordelene med Attachment Tamer er dens evne til å vise (og skrive ut) bilder, PDF-er, lyd og video som ikoner med en valgfri filstørrelsesgrense og unntak. Denne funksjonen lar deg spare plass på datamaskinen din ved å ikke laste ned store vedlegg automatisk. Du kan velge hvilke vedlegg som skal lastes ned basert på filstørrelse eller filtype.

En annen flott funksjon ved Attachment Tamer er dens evne til å sende meldinger som er kompatible med Microsoft Outlook, Exchange og annen programvare. Dette forhindrer de overflødige "ATT0001"-vedleggene som ofte vises når du sender e-post fra Apple Mail til andre e-postklienter.

Attachment Tamer lar deg også sende bilder som vanlige vedlegg, noe som gjør det lettere for mottakeren å manipulere bildefilene. Du kan også sende bilder innebygd i HTML-layout og trygt blande innebygde bilder med andre vedlegg uten problemer.

Et vanlig problem med Apple Mail er at det avkorter lange vedleggsnavn når de vises i meldingslisten eller forhåndsvisningsruten. Imidlertid viser Attachment Tamer fullstendige vedleggsnavn uavhengig av lengde i stedet for avkortede navn.

En annen nyttig funksjon ved Attachment Tamer er dens evne til å forhindre uønsket bildestørrelse eller angi en standardstørrelse for automatisk bildeendring. Dette sikrer at bildene dine alltid vises riktig uten forvrengning eller tap av kvalitet.

Totalt sett er Attachment Tamer for Mac et viktig verktøy for alle som bruker Apple Mail regelmessig. Den fikser mange irriterende feil i Apple Mail, samtidig som den gir tilleggsfunksjoner som gjør administrasjonen av e-postene dine mye mer komfortabel og effektiv.

Nøkkelegenskaper:

- Vis (og skriv ut) bilder, PDF-er, lyd og video som ikoner

- Send meldinger som er kompatible med Microsoft Outlook

- Send bilder som vanlige vedlegg

- Send bilder innebygd i HTML-layout

- Bland trygt innebygde bilder med andre vedlegg

- Vis fullstendige vedleggsnavn uavhengig av lengde

- Forhindre uønsket bildestørrelse eller angi en standardstørrelse

Anmeldelse

Attachment Tamer for Mac gjør Apple Mail-vedlegg som bilder og grafikk enklere å håndtere, og bruker også HTML-formatering for å forbedre lesbarheten for mottakere. En grunnleggende, tilgjengelig app, den gjør det den lover, men den kan til tider være litt irriterende. Likevel er det verdt å prøve.

En av de første tingene du legger merke til med Attachment Tamer for Mac er et vindu som ber om kjøp av fullversjonen av appen. Dette irriterende vinduet dukker opp igjen hver gang du åpner appen, selv om du har avvist det før. Appen har ikke en egen meny full av funksjoner, men kommer som en forbedring for Apple Mail, som opererer stille i bakgrunnen. For å bruke den må du velge et av de forhåndsinnstilte alternativene som er tilgjengelige i Apple Mail-preferansemenyen. Hovedattraksjonen til appen er at den lar deg kontrollere måten vedlagte filer vises i e-post. For eksempel kan det få store bilder til å vises som små ikoner, noe som gjør dem enklere å administrere og vise. Dette trikset fungerer også med video-, PDF- og HTML-filer. Under testing fungerte de valgte preferansene som de skulle, og bildefiler vedlagt e-posten ble ikke vist som et stort bilde, men snarere et mindre ikon, som var lettere å plassere og administrere.

Er du frustrert over vedleggsfunksjonene i Apple Mail? Attachment Tamer for Mac kan forbedre dem, noe som gjør filhåndtering enklere, for deg – så vel som for mottakeren.

Redaktørens merknad: Dette er en anmeldelse av prøveversjonen av Attachment Tamer for Mac 3.1.13.

Full spesifikasjon
Forlegger Lokiware
Utgiver-nettsted http://lokiware.info/
Utgivelsesdato 2014-09-18
Dato lagt til 2014-09-18
Kategori Kommunikasjon
Underkategori E-postprogramvare
Versjon 3.1.14b9
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 16044

Comments:

Mest populær