Roomeon 3D-Planner for Mac

Roomeon 3D-Planner for Mac 1.6.0

Mac / Roomeon / 4232 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Roomeon 3D-Planner for Mac er en kraftig og brukervennlig programvare for grafisk design som er spesielt designet for interiørdesignere, arkitekter og alle andre som ønsker å designe rom. Med Roomeon kan du enkelt lage fantastiske 3D-design av drømmehjemmet eller kontorlokalene.

En av de fremtredende funksjonene til Roomeon er det brukervennlige grensesnittet. Programvaren gjør det utrolig enkelt å velge nye møbler, gulv og veggdesign fra en stadig voksende katalog av faktisk eksisterende objekter ved å bruke dra og slipp. Dette betyr at selv om du ikke har noen tidligere erfaring med 3D-designprogramvare, kan du raskt komme i gang med Roomeon og begynne å lage vakre design på kort tid.

En annen flott funksjon ved Roomeon er den integrerte 3D-grafiske motoren som reagerer på interaksjonshastigheten din. Beveger du deg raskt, går glansen. Når du står stille, velkommen tilbake til høyoppløselig fotorealisme. Denne unike funksjonen sparer deg for lange lastetider og sikrer at designene dine alltid ser best ut.

Roomeon kommer også med en integrert lysfunksjon som gir rommet autentisitet. Du kan la solen skinne inn eller bli komfortabel og lukke persiennene for å skape en lysfylt stue eller et stemningsfullt kontormiljø - enkle museklikk bader rommene i ønsket lys.

Rommene er tredimensjonale, det samme er Roomeon. Med vår unike programvare ser og føles hvert nye rom ekte helt fra begynnelsen. Vår 3D-visning gir rommet autentisitet og riktige størrelsesforhold i fantastisk visuell kvalitet.

Å lage plantegninger har aldri vært enklere takket være Roomeons intuitive verktøy for å tegne plantegninger med presis nøyaktighet ved å bruke bakgrunnsbilder som referansepunkter.

Når du har laget din plantegning, er det på tide å begynne å legge til møbler og andre gjenstander fra vår omfattende katalog med ekte produkter hentet direkte fra leverandører over hele verden. Enten du leter etter kjente møbler fra kjente svenske leverandører eller designerprodukter i verdensklasse som du kanskje kjøper en gang i livet - vi har alt!

Katalogen vår har en konstant strøm av nye tilbud, så det er alltid noe nytt som venter på deg når du designer med Roomeon! Og om det er noe spesifikt som mangler? Ikke noe problem! Vi samarbeider tett med våre leverandører som skreddersyr tilbudene deres spesifikt mot live-katalogen vår for å sikre at alt holder seg oppdatert!

Med alle disse funksjonene kombinert i én kraftig pakke - det er ikke rart hvorfor så mange interiørdesignere velger Roomeon som sitt verktøy når de designer vakre rom!

Anmeldelse

Roomeon 3D-Planner for Mac gir deg verktøyene du trenger for å designe og ordne ethvert rom gjennom det intuitive og allsidige grensesnittet. Dra og slipp forskjellige typer møbler, tilbehør og dekor inn i rommet ditt, mens du også justerer dimensjonene til rommet slik at det passer til din visjon. Lagre deretter kreasjonen din, eller del den med fellesskapet.

For å bruke Roomeon, må du opprette en gratis konto eller logge på med Facebook. Når det er gjort, kan du hoppe rett inn i å designe og dekorere rommet du ønsker. Det første trinnet er å velge en mal for rommet, eller sette opp romdimensjonene på egenhånd. Deretter er det bare å begynne å legge til elementer fra katalogen som er tilgjengelig fra bunnen av skjermen. Alt i katalogen kan faktisk kjøpes, og prisene og selgerne er inkludert i katalogoppføringen. På den måten kan du holde styr på nøyaktig hvor mye det vil koste å sette sammen et faktisk, fysisk rom akkurat som det du designer. Når du drar og slipper et element, viser grønn farge i rommet deg hvilke plasser som er tilgjengelige for plassering. Du sitter ikke fast med stedet du slipper varen i begynnelsen heller, siden du kan fortsette å omorganisere alle gjenstandene i rommet til du er helt fornøyd.

Grensesnittet til denne appen er svært intuitivt, selv om det krasjet en gang mens vi testet det, og noen ganger klarte ikke elementet som ble dratt inn i rommet å vises etter å ha sluppet det. Samlet sett er dette imidlertid et utmerket verktøy som kan være nyttig for brukere på alle ferdighetsnivåer.

Full spesifikasjon
Forlegger Roomeon
Utgiver-nettsted http://www.roomeon.com
Utgivelsesdato 2014-08-19
Dato lagt til 2014-08-19
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 1.6.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav for Mac OS X 10.8 and above XQuartz (free download at http://xquartz.macosforge.org ) is needed
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4232

Comments:

Mest populær