Joining Hands 2 for Mac

Joining Hands 2 for Mac 1.0

Mac / Macgamestore / 9 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Joining Hands 2 for Mac: Et morsomt og utfordrende puslespill

Leter du etter et morsomt og utfordrende puslespill å spille på din Mac? Se ikke lenger enn Joining Hands 2! Dette bedårende spillet inneholder Peablins, en gruppe søte skapninger som trenger din hjelp til å løse gåter og finne ut hva som fikk en flammende ildball til å krasje inn i Whispering Woods.

I Joining Hands 2 er målet ditt enkelt: dra og slipp Peablins slik at alle holder hender. Etter hvert som du går gjennom nivåene, introduseres nye typer Peablins, hver med sine unike evner. Noen kan bare holde hender med visse andre Peablins, mens andre har flere hender eller kan rotere på plass.

Spillingen i Joining Hands 2 er intuitiv og enkel å lære. Du vil raskt få taket på å dra og slippe Peablins på plass. Men etter hvert som du går gjennom nivåene, øker utfordringen. Du må tenke strategisk på hvilken Peablin skal gå hvor for å fullføre hvert nivå.

En av de flotte tingene med Joining Hands 2 er at den passer for spillere i alle aldre. Barn vil elske den søte grafikken og karakterene, mens voksne vil sette pris på det utfordrende spillet. I tillegg, med over 140 nivåer å spille gjennom (inkludert bonusnivåer), er det rikelig med innhold her for å holde deg underholdt i timevis.

Men det handler ikke bare om å fullføre hvert nivå – det er også stjerner å samle! Hvert nivå har tre stjerner skjult gjennom seg; prøv å samle dem alle for en ekstra utfordring. Og hvis du blir sittende fast på et bestemt nivå, ikke bekymre deg - det finnes hint tilgjengelig som kan hjelpe deg med å finne en løsning.

Totalt sett er Joining Hands 2 et utmerket puslespill som er vel verdt å sjekke ut hvis du leter etter noe morsomt og utfordrende å spille på Mac-en. Med sin søte grafikk, intuitive spillmekanikk og over 140 nivåer (pluss bonusinnhold), tilbyr dette spillet mye verdi for prisen.

Så hvorfor ikke prøve det i dag? Last ned Joining Hands 2 fra nettstedet vårt nå og bli med de søte små Peablins på deres søken gjennom Whispering Woods!

Full spesifikasjon
Forlegger Macgamestore
Utgiver-nettsted http://www.macgamestore.com
Utgivelsesdato 2014-08-13
Dato lagt til 2014-08-13
Kategori Spill
Underkategori Sudoku, kryssord og puslespill
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 9

Comments:

Mest populær