Insurgency for Mac

Insurgency for Mac April 18, 2014

Mac / New World Interactive / 1017 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Insurgency for Mac er et spennende førstepersons skytespill som tar spillere til gatene for intense nærkamper. I dette spillet avhenger et lags overlevelse av å sikre viktige festninger og ødelegge fiendens forsyning. Oppfølgingsspillet til den prisbelønte Source-moden, INSURGENCY, er svært konkurransedyktig og utilgivelig dødelig, og skaper en balanse mellom ett-livsspill og langvarig action.

Med sin realistiske grafikk og oppslukende spilling tilbyr Insurgency for Mac en enestående spillopplevelse som vil holde deg på kanten av setet. Enten du spiller alene eller med venner, vil dette spillet utfordre ferdighetene dine mens du navigerer gjennom farlige miljøer fylt med fiender.

En av hovedfunksjonene til Insurgency for Mac er fokuset på teamarbeid. Spillere må jobbe sammen for å sikre mål og eliminere fiendtlige styrker for å lykkes. Dette gir en utrolig engasjerende flerspilleropplevelse som belønner kommunikasjon og koordinering.

I tillegg til flerspillermodusen tilbyr Insurgency for Mac også en enkeltspillerkampanje som lar spillere finpusse ferdighetene sine mot AI-motstandere. Denne modusen inneholder utfordrende oppdrag satt på forskjellige steder rundt om i verden, hver med sine egne unike utfordringer og mål.

En annen fremtredende funksjon ved Insurgency for Mac er våpentilpasningssystemet. Spillere kan velge mellom et bredt utvalg av våpen og vedlegg, slik at de kan skreddersy belastningen for å passe deres spillestil. Enten du foretrekker snikskyting på lang avstand eller kamp på nært hold, er det en våpenkombinasjon som vil fungere for deg.

Totalt sett er Insurgency for Mac et utmerket valg for alle som leter etter en intens førstepersons skyteopplevelse på datamaskinen. Med sin realistiske grafikk, engasjerende spillmekanikk og fokus på teamarbeid, tilbyr dette spillet timer med underholdning som får deg til å komme tilbake igjen og igjen.

Nøkkelegenskaper:

- Intens nærkamp

– Fokus på teamarbeid

- Realistisk grafikk

- Enspillerkampanje

- Våpentilpasningssystem

Systemkrav:

Minimum:

OS: MacOS X 10.6 Snow Leopard eller høyere

Prosessor: Intel Core Duo-prosessor (2GHz eller bedre)

Minne: 4 GB RAM

Grafikk: ATI Radeon HD 2400 eller bedre/NVIDIA GeForce 8600M GT eller bedre

Anbefalt:

OS: MacOS X 10.6 Snow Leopard eller høyere

Prosessor: Intel Core i5-prosessor (2GHz eller bedre)

Minne: 8 GB RAM

Grafikk: ATI Radeon HD 5750/NVIDIA GeForce GTX 285

Full spesifikasjon
Forlegger New World Interactive
Utgiver-nettsted http://www.newworldinteractive.com
Utgivelsesdato 2014-04-26
Dato lagt til 2014-04-26
Kategori Spill
Underkategori Førstepersons skyttere
Versjon April 18, 2014
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris $14.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 1017

Comments:

Mest populær