V-Ray for SketchUp for Mac

V-Ray for SketchUp for Mac 2.0

Mac / Visual Dynamics Software Corp. / 18502 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

V-Ray for SketchUp for Mac er en kraftig programvare for grafisk design som gir designere raskere gjengivelse, bedre lysverktøy og muligheten til å lage og visualisere komplekse scener. Denne designervennlige gjengivelsesløsningen for SketchUp har dramatiske forbedringer i visualiseringsarbeidsflyten (V-Ray RTÃ?®), bildebasert lyskvalitet (V-Ray Dome Light), og en designers evne til raskt å administrere komplekse scener med svært detaljerte modeller ( V-Ray Proxy).

Med V-Ray for SketchUp kan designere enkelt lage fotorealistiske 3D-gjengivelser av designene sine. Programvaren tilbyr en rekke avanserte funksjoner som lar brukere oppnå fantastiske resultater på kortere tid enn noen gang før. Enten du er arkitekt, interiørdesigner eller produktdesigner, er V-Ray for SketchUp det perfekte verktøyet for å bringe designene dine til live.

En av de viktigste fordelene med V-Ray for SketchUp er hastigheten. Programvaren er optimalisert for å gi rask og effektiv gjengivelse uten at det går på bekostning av kvaliteten. Dette betyr at designere kan bruke mer tid på å fokusere på sin kreative visjon i stedet for å vente på at gjengivelsene deres skal fullføres.

En annen stor fordel med V-Ray for SketchUp er lysverktøyene. Programvaren inkluderer en rekke avanserte lysalternativer som V-Ray Dome Light som lar brukere enkelt skape realistiske utendørsmiljøer. I tillegg inkluderer programvaren også støtte for HDR-bilder som kan brukes som lyskilder i scenen din.

I tillegg til de kraftige gjengivelsesmulighetene, inkluderer V-Ray for SketchUp også en rekke verktøy designet spesielt med designere i tankene. For eksempel inkluderer programvaren støtte for proxy-objekter som lar brukere raskt administrere komplekse scener med svært detaljerte modeller uten å ofre ytelsen.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig grafisk designverktøy som gir rask og effektiv gjengivelse sammen med avanserte lysalternativer og støtte for komplekse scener, så se ikke lenger enn V-ray For sketchup!

Full spesifikasjon
Forlegger Visual Dynamics Software Corp.
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2014-02-27
Dato lagt til 2014-02-27
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 2.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 19
Totalt antall nedlastinger 18502

Comments:

Mest populær