Among The Sleep Demo for Mac

Among The Sleep Demo for Mac alpha

Mac / Krillbite Studio / 4358 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Among The Sleep Demo for Mac er et spennende spill som tar deg med på en reise gjennom øynene til et to år gammelt barn. Mens du spiller, vil du oppleve verden slik den ser ut for en pjokk, med all dens undring og redsel. Dette spillet er perfekt for alle som elsker skrekkspill eller ønsker å oppleve noe helt unikt.

Spillet begynner med at karakteren din våkner i sengen sin, bare for å oppdage at noe ikke stemmer helt. Du er alene på rommet ditt, og alt virker annerledes på en eller annen måte. Når du utforsker omgivelsene dine, vil du møte merkelige skapninger og andre verdensomgivelser som vil utfordre din virkelighetsoppfatning.

En av de mest interessante aspektene ved Among The Sleep Demo for Mac er hvordan den bruker lyddesign for å skape en oppslukende opplevelse. Spillets lydsignaler er designet for å etterligne måten et lite barn oppfatter lyd på, noe som legger til et ekstra lag med spenning og uro til hvert møte.

Når du går videre gjennom spillet, må du bruke vettet og problemløsningsevnene dine for å overvinne hindringer og unngå fare. Din eneste følgesvenn på denne reisen er Teddy, et kosedyr som gir trøst og veiledning når ting blir tøffe.

Totalt sett er Among The Sleep Demo for Mac et utmerket valg for alle som leter etter et engasjerende skrekkspill med en unik vri. Enten du er ny på spilling eller en erfaren spiller som leter etter noe friskt og spennende, tilbyr denne demoversjonen masse spenning og frysninger som garantert vil holde deg på kanten fra start til slutt.

Egenskaper:

1) Oppslukende spilling: Opplev verden sett gjennom øynene til et to år gammelt barn.

2) Unik lyddesign: Lydsignaler etterligner hvordan små barn oppfatter lyd.

3) Utfordrende gåter: Bruk dine problemløsningsferdigheter for å overvinne hindringer.

4) Skremmende fiender: Møt grufulle skapninger som lurer i skyggene.

5) Overbevisende historie: Følg med mens Teddy guider deg gjennom surrealistiske miljøer på jakt etter trygghet.

Systemkrav:

- Operativsystem: macOS X 10.6 eller nyere

- Prosessor: Intel Core 2 Duo 2GHz+

- Minne: 2 GB RAM

- Grafikkort: NVIDIA GeForce GT 320M/ATI Radeon HD 4850/Intel HD Graphics 3000

- Nødvendig lagringsplass: Minimum 5 GB

Konklusjon:

Avslutningsvis tilbyr Among The Sleep Demo for Mac spillere en uforglemmelig spillopplevelse ulikt noe annet der ute i dag. Med sin oppslukende spillmekanikk designet rundt hvordan det er å være to år gammel igjen, kombinert med sin unike lyddesign, gjør denne demoversjonen verdt å spille hvis den ikke kan kjøpes direkte! Så hvis skrekkspill er det som spennende eller intriger, så prøv dette!

Full spesifikasjon
Forlegger Krillbite Studio
Utgiver-nettsted http://www.krillbite.com/
Utgivelsesdato 2013-10-29
Dato lagt til 2013-10-29
Kategori Spill
Underkategori Eventyrspill
Versjon alpha
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 5
Totalt antall nedlastinger 4358

Comments:

Mest populær