LumenRT 4 Studio for Mac

LumenRT 4 Studio for Mac 4.3

Mac / e-on software / 1253 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

LumenRT 4 Studio for Mac er et kraftig programvareverktøy for grafisk design som lar arkitekter, designere og ingeniører konvertere sine arkitektoniske design til sanntidsmiljøer som kan deles med klienter. Med LumenRT kan du lage oppslukende medier som utvider tradisjonelle visualiserings- og animasjonsmuligheter til interaktive opplevelser.

En av hovedtrekkene til LumenRT er dens evne til å kombinere sanntidsgjengivelse med en full fysisk simulering av lys. Dette betyr at du nøyaktig kan formidle det sanne volumet og lyssettingen til designene dine, og gi kundene dine en realistisk følelse av hvordan prosjektet deres vil se ut i det virkelige liv.

Immersive media er neste generasjons medium for arkitektonisk visualisering. I stedet for hermetisert grafikk og animasjoner, blir klienter en del av handlingen ved å navigere og samhandle med modeller og sceneelementer. Dette skaper en engasjerende opplevelse som hjelper kundene bedre å forstå designkonseptene dine.

Digital natur er en annen viktig funksjon i LumenRT. Den lar deg plassere designene dine i en naturlig kontekst omgitt av landskapselementer som himmel, terreng, vegetasjon og vann, samt gjenstander/karakterer som biler, mennesker og dyr. Dette gir designene dine mer dybde og realisme, samtidig som det hjelper kundene med å visualisere hvordan de vil passe inn i omgivelsene.

Den valgfrie innholdspakken gir tilgang til en omfattende samling av tilleggsinnhold, inkludert planter, trær, kjøretøy, mennesker osv., som gjør det enkelt for brukere å legge til flere detaljer til prosjektene sine uten å måtte lage dem fra bunnen av.

LumenRT tilbyr også behandling med ett klikk som gjør det mulig for arkitekter/designere/ingeniører å skrive designene sine direkte fra CAD-systemer til naturtro oppslukende medier (LiveCubes). De resulterende mediene kan deles med hvem som helst uten noen spesiell visningsprogramvare eller CG-grafikkferdigheter som kreves på både Mac- og Windows-plattformer.

Oppsummert:

- LumenRT 4 Studio for Mac er et innovativt programvareverktøy for grafisk design designet spesielt for arkitekter/designere/ingeniører.

- Den kombinerer sanntidsgjengivelse med fysisk simuleringsteknologi som lar brukere formidle volum og lys nøyaktig.

- Immersive Media skaper interaktive opplevelser der klienter blir en del av handlingen ved å navigere og samhandle med modeller/sceneelementer.

- Digital Nature plasserer design i naturlige sammenhenger omgitt av landskapselementer (f.eks. himmel) og objekter/karakterer (f.eks. biler).

- Den valgfrie innholdspakken gir tilgang til tilleggsinnhold inkludert planter/trær/kjøretøy/mennesker osv.

- Behandling med ett klikk gjør det mulig for forfattere/designere/ingeniører direkte konvertering fra CAD-systemer til naturtro oppslukende medier (LiveCubes).

- Medier laget med LumenRT kan enkelt deles uten noen spesiell visningsprogramvare eller CG-grafikkferdigheter som kreves på både Mac- og Windows-plattformer.

Totalt sett tilbyr Lumen RT 4 Studio for Mac et imponerende sett med funksjoner designet spesielt for arkitekter/designere/ingeniører som ønsker høykvalitetsvisualiseringer raskt/enkelt samtidig som de gir engasjerende opplevelser gjennom interaktive miljøer. Lær mer om dette fantastiske produktet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger e-on software
Utgiver-nettsted http://www.e-onsoftware.com
Utgivelsesdato 2013-10-22
Dato lagt til 2013-10-22
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 4.3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1253

Comments:

Mest populær