Doo for Mac

Doo for Mac 2.5

Mac / Doo / 981 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Doo for Mac: The Ultimate Document Organizer

Er du lei av å søke gjennom endeløse mapper og filer for å finne dokumentet du trenger? Sliter du med å holde dokumentene organiserte og sikre? Se ikke lenger enn til Doo for Mac, den ultimate dokumentarrangøren.

Doo samler alle dokumentene dine fra ulike kilder, inkludert e-postvedlegg, skylagringstjenester og lokale filer. Den organiserer dem deretter intelligent basert på innholdet og metadataene deres. Med Doo er det et spørsmål om sekunder å finne et dokument.

Men det er ikke alt. Doo tilbyr også kraftige sikkerhetsfunksjoner for å beskytte sensitiv informasjon. Du kan kryptere individuelle dokumenter eller hele samlinger med bare noen få klikk. I tillegg integreres Doo med populære skylagringstjenester som Dropbox og Google Drive for å sikre at dataene dine alltid er sikkerhetskopiert.

Samarbeid er enkelt med Doo også. Du kan dele dokumenter med kolleger, venner og familie på hvilken som helst enhet ved hjelp av sikre lenker eller e-postinvitasjoner. Og fordi Doo støtter flere brukere på én konto, kan alle holde seg synkroniserte uten å ofre personvernet.

Så hvorfor velge Doo fremfor andre dokumentarrangører? Her er bare noen få grunner:

- Intelligent organisering: Ikke mer manuell sortering eller søk gjennom endeløse mapper.

- Kraftig sikkerhet: Hold den sensitive informasjonen din trygg med kryptering og sikkerhetskopieringsalternativer.

- Enkelt samarbeid: Del dokumenter sikkert med kolleger eller kjære.

- Støtte på tvers av plattformer: Bruk Doo på alle enheter som kjører macOS eller iOS.

- Brukervennlig grensesnitt: Kom raskt i gang takket være en intuitiv design.

Enten du er en travel profesjonell som ønsker å strømlinjeforme arbeidsflyten din, eller bare noen som ønsker en enklere måte å administrere sitt digitale liv på, har Doo for Mac noe for enhver smak. Prøv det i dag og se hvor mye tid du kan spare!

Anmeldelse

Sliter du med å vedlikeholde filene dine ryddig og synkronisert på tvers av enheter, harddisker, skytjenester og andre steder? Doo for Mac hjelper deg med å finne frem til ethvert spesifikt dokument du er sikker på at du har et sted, men ikke kan huske hvor.

Ved den første lanseringen av Doo for Mac blir du spurt om hvilke mapper du vil synkronisere på enheten din. Vanligvis peker du Doo til mappen Dokumenter, skrivebordet og andre kilder til uryddighet på datamaskinen. Du kan også enkelt koble den til Dropbox, Google Docs og Evernote for å være sikker på at du ikke går glipp av noen filer. Fra dette øyeblikket indekserer programmet dokumentene dine og lar deg enkelt få tilgang til dem gjennom grensesnittet. Dokumentene blir automatisk kategorisert, og du kan bruke komplekse søk med flere parametere, noe som viser seg å være ganske effektivt. Grensesnittet er hyggelig og brukervennlig, og oppsettet er stort sett automatisk. Bare minimal interaksjon fra din side er nødvendig for å få dette programmet til å fungere.

Som en direkte konkurrent til Apples stasjonære søketeknologi Spotlight, leverer dette programmet akkurat det det lover. Med sitt vakre brukergrensesnitt og sine automatiske sorterings- og skanningsfunksjoner er Doo for Mac best egnet for brukere som ellers har problemer med å holde styr på filene sine på tvers av ulike enheter og skylagringstjenester.

Full spesifikasjon
Forlegger Doo
Utgiver-nettsted http://doo.net/
Utgivelsesdato 2013-10-15
Dato lagt til 2013-10-15
Kategori Internett-programvare
Underkategori Online lagring og sikkerhetskopiering av data
Versjon 2.5
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 981

Comments:

Mest populær