RaySupreme for Mac

RaySupreme for Mac 1.5

Mac / BrainDistrict / 210 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

RaySupreme for Mac – Den ultimate programvaren for 3D-modellering, teksturering og gjengivelse

Leter du etter en kraftig og brukervennlig 3D-modelleringsprogramvare som kan hjelpe deg med å lage fantastiske objekter og miljøer? Se ikke lenger enn til RaySupreme for Mac! Denne fullverdige programvaren introduserer en banebrytende ny teknologi kalt Tekst-til-3D, som gjør det mulig for alle å enkelt lage 3D-objekter med bare noen få klikk.

Enten du er nybegynner eller en erfaren profesjonell, har RaySupreme alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet. Med sitt intuitive grensesnitt og omfattende sett med verktøy, er denne programvaren perfekt for kunstnere, designere, arkitekter, ingeniører og alle andre som ønsker å utforske verden av 3D-modellering.

Så hva gjør RaySupreme så spesiell? La oss se nærmere på noen av hovedfunksjonene:

Tekst-til-3D-teknologi: Med denne innovative funksjonen kan du ganske enkelt skrive inn hvilken som helst tekst eller frase og umiddelbart konvertere den til et 3D-objekt. Dette betyr at selv om du ikke har noen erfaring med tradisjonelle 3D-modelleringsteknikker, kan du fortsatt lage fantastiske design på få minutter.

Fullverdige verktøy: I tillegg til tekst-til-3D-teknologi, inkluderer RaySupreme også alle standardverktøyene du kan forvente fra ethvert 3D-program av profesjonell kvalitet. Disse inkluderer avanserte modelleringsverktøy som ekstrudering og fasing; kartleggingsverktøy som UV-utpakking; gjengivelsesverktøy som global belysning; og mye mer.

Detaljert dokumentasjon: Enten du er ny i verden av 3D-modellering eller en erfaren proff, har RaySupreme detaljert dokumentasjon som vil hjelpe deg med å veilede hvert trinn. Fra videoveiledninger til brukermanualer til nettfora der brukere deler tips og triks – det er alltid noen tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine.

Stadig utvidende database: Noe av det beste med å bruke RaySupreme er at den kommer med en stadig voksende database med objekter, materialer og tekst-til-3d-utvidelser. Og best av alt - disse er alle tilgjengelige som gratis nedlastinger! Så enten du trenger realistiske teksturer for det siste prosjektet ditt eller vil ha tilgang til tusenvis av ferdiglagde modeller - det er alltid noe nytt som venter på deg i databasen.

Verdensomspennende fellesskap: Til slutt, en ting som skiller RaySupreme fra andre programmer er dets verdensomspennende brukerfellesskap. Enten gjennom nettfora eller sosiale medier grupper dedikert spesifikt til dette programmet - det er utallige muligheter for samarbeid med andre kunstnere rundt om i verden som deler lignende interesser innen grafisk design!

For å konkludere...

Hvis du leter etter et kraftig, men brukervennlig grafisk designprogramvare som kan hjelpe deg med å ta kreasjonene dine fra konseptskisser hele veien gjennom endelige gjengivelser – så trenger du ikke lete lenger enn til RaySupreme! Med sin innovative tekst-til-3d-teknologi kombinert med omfattende sett med standardfunksjoner som avanserte modelleringsverktøy som ekstrudering og avfasing; kartleggingsmuligheter inkludert UV-utpakking; gjengivelsesalternativer som global belysning – pluss detaljert dokumentasjon og støtteressurser – det er tydelig hvorfor så mange fagfolk velger dette programmet fremfor andre på markedet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger BrainDistrict
Utgiver-nettsted http://www.braindistrict.com
Utgivelsesdato 2013-10-10
Dato lagt til 2013-10-10
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 1.5
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 210

Comments:

Mest populær