Chicken Invaders 4 Easter for Mac

Chicken Invaders 4 Easter for Mac 4.16

Mac / InterAction studios / 6600 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Chicken Invaders 4 Easter for Mac er et spennende spill som tar deg med på et intergalaktisk eventyr for å redde menneskeheten fra vreden til invaderende kyllinger. Dette spillet er perfekt for de som elsker actionfylte spill med et snev av humor.

Spillet begynner med en morsom historie som setter tonen for resten av eventyret. Du spiller som en pilot som må forsvare jorden fra en invasjon av sinte kyllinger som søker hevn for sine jordiske brødre. Bevæpnet med ditt trofaste romskip og laservåpen, må du kjempe mot bølge etter bølge av disse fjærkledde fiendene.

Spillet er raskt og utfordrende, og hvert nivå presenterer nye hindringer og fiender å overvinne. Kontrollene er intuitive, noe som gjør det enkelt å manøvrere skipet ditt og sikte våpnene dine nøyaktig. Etter hvert som du går gjennom nivåene, vil du tjene power-ups som vil hjelpe deg i oppdraget ditt, for eksempel ekstra liv eller kraftigere våpen.

En av de fremtredende funksjonene til Chicken Invaders 4 Easter for Mac er grafikken og lydeffektene. Det visuelle er lyst og fargerikt, med detaljerte bakgrunner som transporterer deg til forskjellige deler av rommet. Lydeffektene er like imponerende, og legger til den oppslukende opplevelsen ved å skape en atmosfære fylt med squawks, eksplosjoner og andre spennende lyder.

I tillegg til det engasjerende spillet og den imponerende grafikken, tilbyr Chicken Invaders 4 Easter for Mac også mye omspillingsverdi. Det er flere vanskelighetsgrader å velge mellom, så selv erfarne spillere vil finne en utfordring her. I tillegg er det en flerspillermodus der du kan slå deg sammen med venner eller konkurrere mot dem i episke kamper mot bølger av kyllinger.

Generelt sett er Chicken Invaders 4 Easter for Mac et utmerket valg for alle som leter etter en morsom spillopplevelse som er både utfordrende og underholdende. Med sin engasjerende historie, fartsfylte spillmekanikk, fantastisk grafikk og lydeffekter - har dette spillet alt som trengs for å få spillere til å komme tilbake gang etter gang!

Full spesifikasjon
Forlegger InterAction studios
Utgiver-nettsted http://www.interactionstudios.com/
Utgivelsesdato 2013-09-15
Dato lagt til 2013-09-15
Kategori Spill
Underkategori Arkadespill
Versjon 4.16
Os krav Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Krav Intel processor, Mac OS X 10.4 or newer
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 6600

Comments:

Mest populær