PS3 Media Server for Mac

PS3 Media Server for Mac 1.90.1

Mac / PS3 Media Server / 426844 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

PS3 Media Server for Mac er en kraftig nettverksprogramvare som lar deg streame eller omkode alle typer mediefiler med minimal konfigurasjon. Det er en DLNA-kompatibel Upnp Media Server designet spesielt for PS3, skrevet i Java, og sikkerhetskopiert med de kraftige Mplayer/FFmpeg-pakkene. Med denne programvaren kan du enkelt få tilgang til alle mediefilene dine på Mac-en og streame dem direkte til PS3-en uten problemer.

Noe av det beste med PS3 Media Server er at det ikke krever at noen kodek-pakker er installert på systemet ditt. Dette betyr at du kan begynne å bruke den med en gang uten å måtte bekymre deg for kompatibilitetsproblemer eller andre irriterende problemer. I tillegg er det ikke behov for mappekonfigurasjon eller forhåndsanalysering – alle mappene dine er direkte gjennomsøkt av PS3, og det er også en automatisk oppdateringsfunksjon.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er sanntids videotranskoding via MEncoder. Dette betyr at du kan se videoer i sanntid uten å måtte vente på at de er ferdige med omkodingen først. I tillegg støtter den DVD ISO-bilder/VIDEO_TS-mappetranskoder som gjør det enkelt for deg å se filmer fra DVDer på PS3.

PS3 Media Server støtter også OGG/FLAC/MPC/APE-lydtranskoding, noe som betyr at du kan lytte til lydfiler av høy kvalitet på PS3-en uten tap i kvalitet. Dessuten gjør grunnleggende Xbox360-støtte det mulig for Xbox-brukere også å nyte favorittmedieinnholdet sitt gjennom denne programvaren.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig og brukervennlig nettverksprogramvareløsning som lar deg streame eller omkode alle typer mediefiler med minimum konfigurasjon, så trenger du ikke lete lenger enn til PS3 Media Server for Mac!

Anmeldelse

PS3 Media Server for Mac tillater streaming av video og andre mediefiler fra datamaskinen til PS3, Xbox 360 eller andre enheter over Wi-Fi. Den krever knapt noen konfigurasjon og er enkel å bruke, slik at du kan nyte videoene dine uten å måtte bekymre deg for de tekniske aspektene ved strømmeprosessen.

Fordeler

Lettvekt: Et lite program, PS3 Media Server for Mac, krever nesten ingen innledende oppsett – alle nødvendige kodeker er inkludert i installasjonen. Når du har installert det og valgt hvilke mapper du vil dele, kan du glemme det.

Rask filvalg: Etter å ha merket hvilke mapper som skal deles på Mac, vil PS3 se de delte mappene og du kan velge hvilke videoer du vil se.

Fungerer med andre enheter: Den kan fungere med andre gjengivelsesenheter, inkludert iPads, iPhones og til og med Android-enheter, noe som gjør den til en flott flerbruksapp.

Ulemper

Installasjonsproblemer: I våre tester ble den ikke installert riktig første gang, men stoppet ved trinn seks av syv. På andre forsøk gikk installasjonen bra, og ble ferdig uten problem. Det var imidlertid ingen instruksjoner om å lukke installasjonsprogrammet eller starte programmet.

Bunnlinjen

Hvis du vil streame media fra datamaskinen til andre enheter uten mye problemer, kan PS3 Media Server for Mac være en god løsning, spesielt siden den støtter iOS så vel som Android-enheter. Den er liten, praktisk, og til tross for installasjonsegenskapene er den fortsatt enkel å bruke.

Full spesifikasjon
Forlegger PS3 Media Server
Utgiver-nettsted http://www.ps3mediaserver.org/
Utgivelsesdato 2013-08-17
Dato lagt til 2013-08-17
Kategori Nettverksprogramvare
Underkategori Programvare for filserver
Versjon 1.90.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 18
Totalt antall nedlastinger 426844

Comments:

Mest populær