Hypnosis for Mac

Hypnosis for Mac 1.0

Mac / Macgamestore / 35 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hypnosis for Mac er et spennende spill som setter deg i skoene til Maya Anderson, en erfaren hypnotisør som har i oppgave å løse den mystiske forsvinningen til en lege fra en psykiatrisk klinikk. Når du ankommer åstedet, legger du merke til at pasientene oppfører seg rart, og det er opp til deg å berolige dem og reise inn i psyken deres for å hjelpe dem med å nøytralisere fobier og tvangstanker.

Spillet har en spennende historie som vil holde deg på tærne mens du navigerer gjennom forskjellige nivåer. Du vil møte forskjellige karakterer, inkludert en maler, musiker, vitenskapsmann, forretningsmann og andre. Hver karakter har sine egne unike personlighetstrekk og gåter som vil utfordre dine problemløsningsferdigheter.

En av de fremtredende funksjonene til Hypnosis for Mac er minispillene. Disse spillene fungerer som hyggelige avvik fra hovedeventyret og lar spillere kjempe mot fobier på kreative måter. Minispillene er designet for å være både utfordrende og underholdende, og gir timevis med morsomt spill.

I tillegg til sin fengslende historie og engasjerende spillmekanikk, har Hypnosis for Mac fantastisk grafikk som gir liv til hver karakters psyke. Oppmerksomheten på detaljer i hvert nivå er imponerende, noe som gjør det enkelt for spillere å bli fullstendig fordypet i spillets verden.

Totalt sett er Hypnosis for Mac et utmerket valg for alle som leter etter en unik spillopplevelse med mange utfordringer underveis. Enten du er en fan av puslespill eller bare nyter oppslukende historielinjer med uventede vendinger - dette spillet har noe for enhver smak.

Nøkkelegenskaper:

- Spennende historie

- Unike karakterer med individuelle gåter

- Minispill designet rundt kamp mot fobier

- Fantastisk grafikk

- Timer med morsomt spill

Systemkrav:

Hypnose for Mac krever macOS 10.12 eller nyere versjoner.

Den krever også minst 2 GB RAM.

Den anbefalte prosessorhastigheten bør være 2GHz eller høyere.

Minst 1 GB ledig diskplass bør være tilgjengelig på harddisken.

Konklusjon:

Hvis du leter etter en spennende ny spillopplevelse på din Mac-datamaskin - trenger du ikke lete lenger enn til hypnose! Med sin fengslende historie full av vendinger kombinert med utfordrende gåter gjennom hvert nivå - tilbyr dette spillet timer på timer verdt underholdningsverdi samtidig som spillerne holder seg engasjert hvert steg på deres reise gjennom ulike psyker!

Full spesifikasjon
Forlegger Macgamestore
Utgiver-nettsted http://www.macgamestore.com
Utgivelsesdato 2013-08-07
Dato lagt til 2013-08-07
Kategori Spill
Underkategori Eventyrspill
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 35

Comments:

Mest populær