Spyder for Mac

Spyder for Mac 2.2.13

Mac / Falkor / 3858 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Spyder for Mac: The Ultimate Social Network Browser

Er du lei av å bla gjennom endeløse sider på MySpace for å finne vennene dine eller favorittbandene dine? Vil du ha en mer organisert og effektiv måte å administrere dine sosiale nettverkskontoer på? Se ikke lenger enn Spyder for Mac, den ultimate nettleseren for sosiale nettverk.

Med Spyder kan du enkelt organisere, bla gjennom og finne nye venner på MySpace. Si farvel til bryet med å søke gjennom sider med profiler – Spyder gjør det enkelt å holde kontakten med vennene dine eller fanbasen via melding eller kommentar. Legg til så mange venner du vil – Spyder lar deg også sende venneforespørsler.

Men det er ikke alt – Spyder hjelper deg også med å administrere alle kontoene dine. Enten du bare har en personlig konto eller en ekstra band- eller bedriftskonto, kan du enkelt bytte mellom de forskjellige kontoene dine i Spyder. Ikke mer å logge inn og ut av flere kontoer – med Spyder er alt rett ved fingertuppene.

Og for folk som husker ansikter bedre enn navn, laster Spyder ned brukernes bilder automatisk. Denne funksjonen gjør det enkelt å raskt identifisere hvem som er hvem på MySpace og andre sosiale nettverk.

Men hva skiller Spyder fra andre nettlesere på sosiale nettverk? For det første er den utrolig brukervennlig. Grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke, selv for de som ikke er teknisk kunnskapsrike. I tillegg er den designet spesielt for Mac-brukere – så hvis du er en hard Apple-fan som oss, er denne programvaren perfekt for deg.

En annen fremtredende funksjon ved Spyder er hastigheten. Den laster raskt og går jevnt uten forsinkelsestid eller feil. Dette betyr at det går raskere å bla gjennom profiler og sende meldinger enn noen gang før.

Men kanskje det beste med Spyder er tilpasningsmulighetene. Du kan tilpasse nettleseren med forskjellige temaer og farger for å gjøre den virkelig din. I tillegg er det mange tillegg tilgjengelig som lar deg tilpasse enda mer – fra å endre skriftstørrelser til å legge til nye funksjoner som musikkspillere eller videochat-funksjoner.

Alt i alt, hvis du leter etter en bedre måte å administrere dine sosiale nettverk på Mac OS X, trenger du ikke lete lenger enn til Spyder! Med sitt brukervennlige grensesnitt; lynraske hastigheter; automatisk nedlasting av bilder; tilpassbare temaer og tillegg - denne programvaren har alt som trengs for alle som ønsker en enklere vei rundt i deres online verden!

Full spesifikasjon
Forlegger Falkor
Utgiver-nettsted http://www.falkor.com/
Utgivelsesdato 2013-08-01
Dato lagt til 2013-08-01
Kategori Internett-programvare
Underkategori Programvare for sosiale nettverk
Versjon 2.2.13
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 3858

Comments:

Mest populær