Chicken Invaders 4 for Mac

Chicken Invaders 4 for Mac 4.16

Mac / InterAction studios / 38151 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Chicken Invaders 4 for Mac er et spennende og actionfylt spill som tar deg med på et intergalaktisk eventyr for å redde menneskeheten fra vreden til invaderende kyllinger. Dette spillet er perfekt for de som elsker arkadespill med et snev av humor og spenning.

Spillet begynner med en humoristisk historie som setter tonen for resten av spillet. Du spiller som en pilot som må forsvare jorden fra en invasjon av sinte kyllinger som søker hevn for sine jordiske brødre. Bevæpnet med ditt trofaste romskip og laservåpen, må du bekjempe bølger av fiendtlige kyllinger, hver mer utspekulert enn den forrige.

Grafikken i Chicken Invaders 4 er lys, fargerik og engasjerende. Animasjonene er jevne og flytende, noe som gjør det enkelt å fordype seg i denne spennende verdenen. Lydeffektene er også godt utført, noe som legger til den generelle opplevelsen.

Noe av det beste med Chicken Invaders 4 er respillbarhetsfaktoren. Med flere nivåer å fullføre og forskjellige vanskelighetsinnstillinger tilgjengelig, kan du spille dette spillet om og om igjen uten å kjede deg. Hvert nivå byr på nye utfordringer som vil holde deg på tærne.

I tillegg til det engasjerende spillet, tilbyr Chicken Invaders 4 også ulike power-ups som kan hjelpe deg å beseire fiendene dine lettere. Disse power-ups inkluderer ekstra liv, økt ildkraft og skjold som beskytter skipet ditt mot skade.

En annen flott funksjon i dette spillet er flerspillermodusen som lar deg slå deg sammen med venner eller familiemedlemmer online eller lokalt via LAN-tilkobling. Dette legger til enda et lag med spenning mens dere jobber sammen for å beseire bølger på bølger av fiendtlige kyllinger.

Totalt sett er Chicken Invaders 4 for Mac et utmerket valg for alle som leter etter et underholdende arkadespill med mye actionfylt moro. Den humoristiske historien kombinert med engasjerende spilling gjør den unik blant andre spill i sin kategori.

Så hva venter du på? Ta tak i romskipskontrollene dine og gjør deg klar til å skyte ut i verdensrommet som menneskehetens siste håp mot disse sinte kyllinginntrengerne!

Full spesifikasjon
Forlegger InterAction studios
Utgiver-nettsted http://www.interactionstudios.com/
Utgivelsesdato 2013-06-02
Dato lagt til 2013-06-02
Kategori Spill
Underkategori Arkadespill
Versjon 4.16
Os krav Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Krav None
Pris $17.5
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 38151

Comments:

Mest populær