WebYep for Mac

WebYep for Mac 1.7.3

Mac / Objective Development / 353 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WebYep for Mac: Det ultimate webinnholdsstyringssystemet for designere

Er du en webdesigner som ønsker å lage redigerbare nettsider uten å måtte lære PHP eller dyp HTML-ferdigheter? Ønsker du et kompakt og brukervennlig CMS som ikke krever database og som kan integreres sømløst i din eksisterende nettside? I så fall er WebYep for Mac den perfekte løsningen for deg.

WebYep er et kraftig, men enkelt Web Content Management System som lar designere enkelt lage redigerbare nettsider. Den kommer med en Dreamweaver-utvidelse som gjør integrering i eksisterende nettsteder uanstrengt. Med WebYep trenger du ikke å bygge om hele nettstedet ditt bare for å integrere et CMS. Du kan fortsette å lage nettsider slik du alltid har gjort, men nå med den ekstra fordelen at du kan gjøre endringer raskt og enkelt.

WebYep er designet spesielt for små til mellomstore nettsteder der redaktører bare trenger å endre tekst eller bilder fra tid til annen. Det er perfekt for de som ikke ønsker å bli fulltids CMS-profesjonelle, men fortsatt trenger en effektiv måte å administrere innholdet på.

Nøkkelegenskaper:

- Kompakt og lett å bruke

- Ingen database nødvendig

- Dreamweaver-utvidelse inkludert

- Perfekt egnet for små og mellomstore nettsteder

- Ideell løsning for designere som ikke ønsker å lære PHP eller dype HTML-ferdigheter

Fordeler:

1. Enkel integrasjon: Med sin Dreamweaver-utvidelse er det raskt og enkelt å integrere WebYep i ditt eksisterende nettsted.

2. Ingen database nødvendig: I motsetning til andre CMS-løsninger, krever ikke WebYep en database, noe som betyr at den er lett og rask.

3. Enkel redigering: Med det intuitive grensesnittet har det aldri vært enklere å redigere innhold på nettstedet ditt.

4. Perfekt egnet for små og mellomstore nettsteder: Hvis du kjører en liten og mellomstor nettside der redaktører bare trenger sporadisk tilgang, er WebYep den ideelle løsningen.

5. Designet for designere: Siden det er designet spesielt med designere i tankene, er det ikke nødvendig å lære komplekse kodespråk som PHP eller dyp HTML-ferdigheter – noe som gjør det tilgjengelig selv om du ikke er teknisk anlagt!

6. Kostnadseffektiv løsning: Siden det ikke er noen løpende lisensavgifter knyttet til bruk av denne programvaren - når den er kjøpt er den din for alltid!

7. Sparer tid og krefter: Ved å gi ikke-kodere tilgang via et intuitivt grensesnitt – dette sparer tid og krefter i opplæring av ansatte i hvordan de kan redigere sitt eget innhold uten å trenge teknisk assistanse hver gang de ønsker å gjøre endringer.

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter en effektiv måte å administrere innholdet ditt på uten å måtte bli en ekspert på kodespråk som PHP eller dyp HTML-ferdigheter, så se ikke lenger enn til WebYep! Dette kompakte, men kraftige CMS-systemet vil gi designere som deg selv full kontroll over innholdet på siden deres, samtidig som det holder ting enkelt nok slik at alle kan bruke det! Så hvorfor vente? Prøv demoen vår i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Objective Development
Utgiver-nettsted http://www.obdev.at/
Utgivelsesdato 2013-04-29
Dato lagt til 2013-04-29
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Koding Utilities
Versjon 1.7.3
Os krav Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 353

Comments:

Mest populær