Clarus for Mac

Clarus for Mac 1.5.6

Mac / KennettNet / 158 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er kjæledyrseier, vet du hvor mye glede og kjærlighet din pelskledde venn bringer inn i livet ditt. Men med gleden ved å eie et kjæledyr følger ansvaret for å holde styr på viktige papirer. Fra forsikringsdokumenter til medisinske poster, veterinærregninger til utgiftskvitteringer, det kan være overveldende å holde alt organisert. For ikke å snakke om de konstante påminnelsene om loppebehandlinger og kontroller.

Men hva om det fantes en enklere måte? Hva om det fantes en programvare som kunne håndtere alt papirarbeidet til kjæledyret ditt for deg? Det er her Clarus for Mac kommer inn.

Clarus er et Mac OS X Leopard-program utviklet spesielt for å administrere kjæledyrets liv og papirarbeid. Med Clarus kan du enkelt holde styr på all viktig informasjon til kjæledyret ditt på ett sted. Ikke mer å grave gjennom mapper eller søke gjennom e-post – alt er rett ved fingertuppene.

Noe av det beste med Clarus er evnen til å synkronisere med Clarus for iPhone – en gratis ledsager-app tilgjengelig på iTunes App Store. Dette betyr at du kan ta med deg all informasjonen til kjæledyret ditt uansett hvor du går – enten det er til veterinæren eller på ferie.

Så hva gjør Clarus egentlig? La oss se nærmere på noen av hovedfunksjonene:

1) Kjæledyrsprofiler: Med Clarus kan du lage detaljerte profiler for hvert av kjæledyrene dine. Dette inkluderer grunnleggende informasjon som navn og rase, samt mer spesifikke detaljer som vekt og fødselsdato.

2) Medisinske journaler: Det har aldri vært enklere å holde styr på kjæledyrets medisinske historie takket være Clarus. Du kan registrere alt fra vaksinasjoner og operasjoner til medisiner og allergier.

3) Veterinærbesøk: Har du problemer med å huske når det er tid for Fidos neste kontroll? Ikke nå lenger! Med Clarus kan du planlegge avtaler direkte i appen og motta påminnelser når de har termin.

4) Utgifter: La oss innse det – å eie et kjæledyr er ikke billig! Men med Clarus kan du enkelt holde styr på alle disse utgiftene på ett sted. Fra mat og leker til stelleutstyr og veterinærregninger, ingenting vil gli gjennom sprekkene.

5) Forsikringsdokumenter: Hvis noe skulle skje med din pelskledde venn, kan det å ha forsikringsdokumentene deres lett tilgjengelig gjøre hele forskjellen. Med Clarus kan du lagre disse viktige papirene trygt i appen.

6) Påminnelser: Enten det er tid for Spots månedlige loppebehandling eller Fluffy trenger å klippe neglene igjen, har Clarus deg dekket med tilpassbare påminnelser som sikrer at ingenting blir glemt.

7) Synkronisering mellom enheter: Som nevnt tidligere, er en stor fordel med å bruke både Clarus for Mac og dens ledsager-app på iPhone synkronisering mellom enheter. Dette betyr at alle endringer som gjøres på en enhet automatisk oppdateres på den andre – du trenger ikke å overføre data manuelt frem og tilbake!

Alt i alt, hvis det til tider føles overveldende å holde oversikt over alle aspekter knyttet til å være en ansvarlig kjæledyrseier, bør du vurdere å gi deg selv litt sjelefred ved å prøve ut dette kraftige verktøyet kalt "Clarus". Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å administrere til og med flere kjæledyrs liv, samtidig som det gir verdifull innsikt i hvert dyrs helsehistorie, noe som kan bidra til å forhindre at fremtidige problemer oppstår i fremtiden!

Full spesifikasjon
Forlegger KennettNet
Utgiver-nettsted http://www.kennettnet.co.uk/
Utgivelsesdato 2013-03-30
Dato lagt til 2013-03-30
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon 1.5.6
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav Mac OS X 10.5 - 10.6
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 158

Comments:

Mest populær