Plus for The Weather Channel for Mac

Plus for The Weather Channel for Mac 1.7

Mac / iLife Technology / 540 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Pluss for The Weather Channel for Mac er en kraftig hjemmeprogramvare som gir deg nøyaktig og oppdatert værinformasjon. Enten du planlegger en tur, skal ut å jogge eller bare vil vite hvordan været blir i dag, har denne programvaren deg dekket.

Med Plus for The Weather Channel for Mac kan du enkelt få tilgang til lokale og internasjonale værmeldinger. Du får detaljert informasjon om temperatur, fuktighet, vindhastighet og retning, nedbørsnivåer og mer. Dette betyr at du kan planlegge dagen din deretter og unngå ubehagelige overraskelser.

En av de fremtredende funksjonene til denne programvaren er værradaren i verdensklasse. Dette lar deg spore stormer i sanntid, slik at du kan være trygg under alvorlige værhendelser. Du vil være i stand til å se hvor lynnedslag forekommer, samt potensielle tornadoer eller orkaner i horisonten.

I tillegg til radarfunksjonene, gir Plus for The Weather Channel for Mac også oppdaterte rapporter om gjeldende forhold i ditt område. Dette inkluderer informasjon om temperaturendringer i løpet av dagen samt varsler om alvorlig værvarsling.

Totalt sett er Plus for The Weather Channel for Mac et viktig verktøy hvis du vil holde deg informert om de siste værforholdene i ditt område. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å bruke selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, mens de avanserte funksjonene gjør det til et uunnværlig verktøy hvis sikkerhet er et problem.

Nøkkelegenskaper:

1) Nøyaktige lokale og internasjonale værmeldinger

2) Radarsporingssystem i verdensklasse

3) Aktuelle rapporter om aktuelle forhold

4) Brukervennlig grensesnitt

Fordeler:

1) Planlegg dagen din deretter med nøyaktige prognoser

2) Hold deg trygg under alvorlige værhendelser med sanntidssporing

3) Unngå ubehagelige overraskelser ved å holde deg informert om endrede forhold

4) Enkelt å bruke grensesnitt gjør det tilgjengelig selv om det ikke er teknisk kunnskapsrikt

Konklusjon:

Plus For The Weather Channel For Mac er en utmerket hjemmeprogramvare som gir brukerne nøyaktig og oppdatert informasjon om deres lokale eller internasjonale klimaprognoser. Med radarsporingssystemer i verdensklasse kombinert med oppdaterte rapporter om gjeldende forhold i ditt område gjør dette produktet uunnværlig når sikkerhetsproblemer oppstår på grunn av alvorlige klimaendringer som tornadoer eller orkaner som nærmer seg nærliggende områder der folk bor eller jobber daglig. grunnlag uten å vite hva som kommer neste!

Anmeldelse

Folk ønsker ofte å sjekke været raskt uten å navigere til et eget nettsted. Pluss for The Weather Channel for Mac, til tross for den lave prisen, har en rekke funksjoner for å spore været fra skrivebordet.

Tilgjengelig som en betalt app for $1,99, det er ingen gratisversjon for prøveversjon. Siden Plus for The Weather Channel for Mac kjøpes gjennom Mac App Store, fullføres nedlastingen og installasjonen raskt uten noen brukerhandlinger. Teknisk støtte ser ut til å være begrenset til programoppdateringer, og det er ingen formelle instruksjoner. Det rene grensesnittet er enkelt å bruke for alle som er kjent med The Weather Channels hovedwebside. Som standard viser den New York-været, men dette er enkelt å endre ved å søke i hovedtekstlinjen. Du kan lagre favoritter og nye standardplasseringer. Knapper langs toppen av skjermen lar deg enkelt navigere mellom ulike prognoser og alternativer. I tillegg til disse grunnleggende funksjonene gir programmets tilleggsindikatorer flere varsler. Langs dokken viser programikonet grunnleggende værinformasjon, det samme gjør en knapp på toppmenyen nær den trådløse indikatoren. Dette lar deg raskt sjekke gjeldende vær med ett klikk, sparer trinn og plass på skrivebordet sammenlignet med å bruke hele nettstedet.

Selv om det er en betalt app, er de lave kostnadene og funksjonene enkle å bruke og fungerer bra. Likevel betyr det begrensede formålet at Plus for The Weather Channel for Mac sannsynligvis vil hjelpe de som sjekker været konstant, i stedet for den gjennomsnittlige brukeren.

Full spesifikasjon
Forlegger iLife Technology
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2013-02-16
Dato lagt til 2013-02-16
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Værprogramvare
Versjon 1.7
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 540

Comments:

Mest populær