Glyphs Mini for Mac

Glyphs Mini for Mac 1.0.3

Mac / Georg Seifert / 603 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Glyphs Mini for Mac – Den ultimate fontdesignprogramvaren for uformelle designere

Er du en uformell designer som ønsker å lage dine egne fonter og ikoner? Se ikke lenger enn Glyphs Mini for Mac, den slanke versjonen av den populære fontdesignprogramvaren Glyphs. Med sitt intuitive grensesnitt og kraftige funksjoner er Glyphs Mini det perfekte verktøyet for å lage egendefinerte fonter og ikoner som er både vakre og funksjonelle.

Hva er Glyphs Mini?

Glyphs Mini er en grafisk designprogramvare som lar brukere lage sine egne tilpassede fonter og ikoner. Den er designet spesielt for uformelle designere som ønsker å lage unik typografi uten å måtte lære komplekse programmeringsspråk eller bruke timer på å finpusse hver detalj.

Hovedforskjellene mellom Glyphs Mini og fullversjonen av Glyphs er at den ikke har Multiple Master- eller Layers-funksjonalitet, ingen skriptfunksjoner, begrenset støtte for OpenType-funksjoner og ingen UFO-im/eksport. Disse begrensningene forringer imidlertid ikke nytten som et fontdesignverktøy.

Hva kan du gjøre med Glyphs Mini?

Med Glyphs Mini kan du enkelt lage dine egne tilpassede skrifter fra bunnen av eller endre eksisterende. Du kan også tegne ikoner for å bruke dem som nettfonter. Programvaren kommer med en rekke verktøy som gjør det enkelt å justere bokstavavstanden, kerning-par, glyph-former og mer.

En av de mest nyttige funksjonene til Glyphs Mini er dens evne til å generere OpenType-funksjoner automatisk basert på brukerinndata. Dette betyr at selv om du ikke har omfattende kunnskap om typografi eller programmeringsspråk som Python eller JavaScript, kan du fortsatt lage fonter av profesjonell kvalitet med letthet.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens kompatibilitet med andre populære grafiske designverktøy som Adobe Illustrator og Sketch. Dette gjør det enkelt å importere vektorgrafikk til skriftdesignene dine uten å måtte gjenskape dem fra bunnen av.

Hvem bør bruke Glyphs Mini?

Glyphs mini er ideell for alle som ønsker et brukervennlig, men kraftig verktøy for å lage tilpassede typografidesign raskt. Enten du er en frilansdesigner som jobber med klientprosjekter eller bare noen som liker å eksperimentere med forskjellige skrifttyper på fritiden – denne programvaren har noe for enhver smak!

Hvis du er ny på skriftdesign, men vil ha en tilgjengelig vei inn i dette spennende feltet, trenger du ikke lete lenger enn til Glyps mini! Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt selv om du aldri har brukt lignende programmer før; mens erfarne designere vil sette pris på hvor mye tid de sparer ved å bruke et så effektivt program i stedet for å manuelt justere hver detalj selv!

Hvorfor velge Glyps mini fremfor andre fontdesignverktøy?

Det er mange grunner til at Glyps mini skiller seg ut blant andre fontdesignverktøy som er tilgjengelige i dag:

1) Brukervennlig grensesnitt: I motsetning til noen andre programmer som krever omfattende kunnskap for å komme i gang med å designe bokstaver (for ikke å snakke om hele alfabeter), betyr Glyps minis enkle layout at alle kan begynne å lage sine egne skrifttyper med en gang!

2) Kraftige funksjoner: Til tross for at de er slanket sammenlignet med fullversjoner som Glyps Pro, er det fortsatt mye her når det gjelder funksjonalitet - inkludert automatisk generering av OpenType-funksjoner basert på brukerinndata - slik at brukerne ikke vil føle seg begrenset av hva de kan oppnå med dette programmet alene;

3) Kompatibilitet: Som nevnt tidligere, fungerer Glyps mini sømløst sammen med Adobe Illustrator & Sketch, noe som betyr at det ikke kan være enklere å importere vektorgrafikk til designene dine;

4) Rimelig pris: Sammenlignet med noen konkurrenters prismodeller som krever abonnementsavgift per måned/årlig, tilbyr Glyps engangskjøpsalternativ til en rimelig pris.

Konklusjon

Avslutningsvis tilbyr Glyph minis alt som trengs av uformelle designere som ønsker å produsere typografisk arbeid av høy kvalitet uten å tømme bank. Det intuitive grensesnittet kombinert med kraftige funksjoner gjør det til et perfekt valg for både de som begynner med å designe bokstaver og erfarne fagfolk! Så hvorfor vente? Last ned nå begynn å utforske verdens muligheter som venter på innsiden!

Full spesifikasjon
Forlegger Georg Seifert
Utgiver-nettsted http://schriftgestaltung.de
Utgivelsesdato 2013-02-09
Dato lagt til 2013-02-09
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Fontverktøy
Versjon 1.0.3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 603

Comments:

Mest populær