Stock + Pro for Mac

Stock + Pro for Mac 1.2.1

Mac / Chimp Studios / 213 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Stock + Pro for Mac er en kraftig produktivitetsprogramvare som gir et aksjemerke rett i menylinjen. Med denne programvaren er det enklere enn noen gang å holde styr på bevegelser i markedet med grafer og andre detaljer for hånden. Enten du er en investor eller bare noen som liker å holde deg oppdatert om de siste finansnyhetene, er Stock + Pro det perfekte verktøyet for deg.

En av de beste tingene med Stock + Pro er dens tilpasningsmuligheter. Du kan tilpasse båndet til dine behov, ved å bruke det i menylinjen eller på skrivebordet. Du kan justere bredden, hastigheten, tekstfargen, horisontal versus vertikal rulling og symbol kontra fullt navn. Dette betyr at du kan skreddersy Stock + Pro for å passe dine preferanser og få det til å fungere akkurat slik du vil ha det.

En annen flott funksjon ved Stock + Pro er dens evne til å gi tilbud for aksjer, indekser, fond og råvarer. Med denne programvaren til fingerspissene, trenger du aldri å søke gjennom flere nettsteder eller apper igjen bare for å få oppdatert informasjon om hva som skjer i markedene.

Men det er ikke alt - med Stock + Pro kan du også hoppe over å bla gjennom flere nettsteder for nyhetsoppdateringer! RSS-artiklene som vi samler er ryddet opp med Lesbarhetstjenesten slik at de er lette å se samtidig som de gir all nødvendig informasjon på ett sted! Skriv dem ut om nødvendig eller del dem via e-post eller sosiale medieplattformer som Twitter!

Aksjer er ikke bare tall – de er også visuelle! Det er derfor vi har inkludert en rekke grafer som dekker fra 1 dag opp til 5+ år, slik at brukerne kan velge hvilken graf som passer deres behov best; om linjestilgraf som viser trender over tidsperiode valgt av bruker; søylegraf som viser høyder/laver over samme periode; stearinlys graf som viser åpnings-/sluttpriser sammen med høyder/nedturer i samme periode!

Og hvis disse grafene ikke er nok for deg? Ikke noe problem – vi har også inkludert overlegg som utbytteutbetalingsmarkører (for de som er interessert i utbytte), enkle glidende gjennomsnitt (for de som er interessert i trender), exp MA (for de som er interessert i eksponentielle glidende gjennomsnitt), Bollinger Bands (for de som er interessert i trender). interessert i volatilitet) og mer!

Til slutt – fortell oss hva slags markedsbevegelser som interesserer DEG mest? Vi varsler DEG når de skjer! Velg mellom opptil fem forskjellige skinn tilgjengelig i selve appen, slik at økonomien ser enda bedre ut enn før!

Avslutningsvis: Hvis du leter etter en kraftig produktivitetsprogramvare designet spesielt for å spore aksjer og holde deg informert om økonomiske nyheter, trenger du ikke lete lenger enn til Stock + Pro! Med sine tilpassbare funksjoner inkludert båndbredde/hastighet/farge/rulleretning/symbol vs fullt navn alternativer sammen med kurs som dekker aksjer/indekser/fond/råvarer pluss RSS-artikler samlet via Lesbarhetstjenesten; ulike typer grafer inkludert linje-/stang-/lysstiler komplett med overlegg som utbytteutbetalingsmarkører/enkle glidende gjennomsnitt/exp MA/Bollinger-bånd osv.; varsler basert på DINE interesser OG skinn tilgjengelig i selve appen, noe som gjør at økonomien ser enda bedre ut enn før – det er virkelig ikke noe annet som ligner det der ute i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Chimp Studios
Utgiver-nettsted http://www.chimpstudios.com
Utgivelsesdato 2013-01-08
Dato lagt til 2013-01-08
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for personlig økonomi
Versjon 1.2.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris $4.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 213

Comments:

Mest populær