Aurora3D Presentation for Mac

Aurora3D Presentation for Mac 12.09.07

Mac / aurora3dteam / 610 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Aurora3D Presentation for Mac er en kraftig og brukervennlig interaktiv 3D-presentasjonsprogramvare som lar deg lage imponerende, profesjonelle og effektive presentasjoner i en rekke formater. Enten du ønsker å krydre regnearkene dine med animerte tabeller og data eller lage fantastiske 3D-modeller, har Aurora3D Presentation alt du trenger for å fengsle publikum.

Med Aurora3D Presentation har du tilgang til kraftige teknikker som lar deg inkludere bilder, tekst, video og data i presentasjonene dine på en måte som vil fange oppmerksomheten til publikum. Selv om du ikke er veldig kreativ eller ikke har mye erfaring med presentasjonsprogramvare, er det enkelt å komme i gang med Aurora3D Presentation takket være de inkluderte malene og stilene.

En av de fremtredende funksjonene til Aurora3D Presentation er dens evne til å lage interaktive menyer som automatisk starter lysbildeserier, nettsteder eller kjørbare programmer. Denne funksjonen alene kan spare tid og krefter når du presenterer kompleks informasjon eller navigerer gjennom flere filer under en presentasjon.

En annen imponerende funksjon er muligheten til å lage vegger av bilder og informasjon arrangert i sirkler eller elegant buede animerte buer rundt betrakteren. Dette skaper en oppslukende opplevelse for seerne samtidig som det gjør det lettere for dem å navigere gjennom kompleks informasjon.

Aurora3D Presentation lar også brukere importere CSV-filer til presentasjonene sine, som deretter kan animeres som tabeller og data. Brukere kan også lage animerte diagrammer og grafer samt 2D/3D-teksteffekter for ekstra effekt. Programvaren inkluderer til og med spesielle partikkeleffekter og bakgrunner som tillater brukere ubegrenset kreativitet når de designer presentasjonene sine.

I tillegg til de mange funksjonene som er designet spesielt for å lage engasjerende presentasjoner, tilbyr Aurora3d Presentation også et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt for brukere på alle nivåer av ekspertise. Programvarens dra-og-slipp-funksjonalitet gjør det raskt og enkelt å legge til elementer som bilder eller videoer, samtidig som det tillater avanserte tilpasningsalternativer som å justere lyseffekter på 3d-modeller.

Totalt sett er Aurora 3d Presentation et utmerket valg for alle som leter etter en alt-i-ett-løsning når det gjelder å lage engasjerende forretningspresentasjoner på Mac-datamaskiner. Med sitt brede utvalg av funksjoner designet spesielt med forretningsfolk i tankene kombinert med det brukervennlige grensesnittet gjør denne programvaren til en verdt å vurdere hvis du vil ha virkelig fengslende bilder under din neste presentasjon!

Full spesifikasjon
Forlegger aurora3dteam
Utgiver-nettsted http://www.presentation-3d.com
Utgivelsesdato 2012-09-10
Dato lagt til 2012-09-10
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Presentasjonsprogramvare
Versjon 12.09.07
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav Mac 10.6 or later, 1GB RAM, 200 MB available harddisk space
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 610

Comments:

Mest populær