DbWrench for Mac

DbWrench for Mac 2.3.0

Mac / DbWrench / 179 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

DbWrench for Mac - Det ultimate verktøyet for databasebehandling

Er du lei av å bruke utallige timer på å håndkode din egen DDL SQL for å bruke skjemaendringer på databaseserveren din? Vil du ha et verktøy som kan hjelpe deg med å se, endre og kommunisere databasedesignene dine på en enkel måte? Se ikke lenger enn til DbWrench for Mac!

DbWrench er designet spesielt for databaseprogrammerere og administratorer, og er det ultimate programmet som kan spare deg for tid i dine daglige databaseoppgaver. Med sine funksjonsrike verktøy for entity relation diagramming (ERD), tilpassede dataskjemaer og reverse engineering-funksjonalitet, er DbWrench den perfekte løsningen for alle som ønsker å strømlinjeforme arbeidsflyten sin.

Generer DDL SQL enkelt

En av de mest tidkrevende oppgavene når du arbeider med databaser, er å generere DDL SQL for å bruke skjemaendringer. Med DbWrench blir denne prosessen en lek. Bare bruk programvarens intuitive grensesnitt for å generere den nødvendige koden og unngå å måtte kode den selv.

Se, modifiser og kommuniser databasedesignene dine

DbWrenchs ERD-verktøy lar deg enkelt vise, modifisere og kommunisere databasedesignene dine. Enten du jobber med et lite prosjekt eller administrerer et stort system på bedriftsnivå, gjør disse verktøyene det enkelt å visualisere komplekse relasjoner mellom tabeller.

Omvendt synkroniseringsfunksjon

Med DbWrenchs funksjon for omvendt synkronisering blir det enkelt å synkronisere designene dine med eventuelle skjemaendringer som gjøres direkte på serveren. Dette betyr at selv om noen andre gjør endringer uten å varsle deg først, kan du raskt oppdatere designet uten problemer.

Egendefinerte dataskjemaer

Å redigere data i tradisjonelle datatabeller kan være kjedelig og tidkrevende. Det er derfor DbWrench tilbyr tilpassede dataskjemaer som gjør redigering av data mye enklere. Disse skjemaene er designet spesifikt for hver tabell i databasen din, slik at redigering av felt blir like enkelt som å fylle ut et skjema.

Reverse Engineer-funksjonalitet

Å importere et eksisterende databasedesign til et annet verktøy kan være vanskelig og tidkrevende. Men med DbWrenchs reverse engineering-funksjonalitet blir import fra andre kilder raskt og enkelt! På bare sekunder kan du importere alle dine eksisterende design til DbWrench slik at de er klare for modifikasjon eller kommunikasjon.

Rask læringskurve

I kjernen ble DbWrench utviklet med ett mål i tankene: å være rask å lære og enkel å bruke! Enten du er ny på databaser eller har mange års erfaring under beltet - dette programmet vil bidra til å strømlinjeforme arbeidsflyten samtidig som du sørger for at alt forblir organisert underveis!

Gratis nedlastinger og videoopplæringer tilgjengelig nå!

For gratis nedlastinger av programvaren vår sammen med videoopplæringer som viser hvordan det fungerer - besøk oss på nettstedet vårt i dag! Vi tilbyr også skjermbilder slik at brukere vet nøyaktig hva de får før de laster ned noe!

Full spesifikasjon
Forlegger DbWrench
Utgiver-nettsted http://dbwrench.com/
Utgivelsesdato 2012-05-08
Dato lagt til 2012-05-08
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Database Management Software
Versjon 2.3.0
Os krav Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6/10.7
Krav Java 1.6.0 or Higher
Pris $159
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 179

Comments:

Mest populær