Adobe Pixel Bender 3D for Mac

Adobe Pixel Bender 3D for Mac Preview 2

Mac / Adobe Systems / 326 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Adobe Pixel Bender 3D for Mac er et kraftig utviklerverktøy som lar deg lage imponerende 3D-grafikk og animasjoner. Denne programvaren er utviklet for å hjelpe utviklere med å produsere toppunkt- og fragmentskyggere som kjører på 3D-maskinvare, slik at de kan generere utdatabilder med utrolige detaljer og realisme.

Med Adobe Pixel Bender 3D kan du lage komplekse skyggere som opererer på 3D-objekter og påvirker utseendet deres på en rekke måter. Enten du jobber med et spill, et animasjonsprosjekt eller annen type visuelt innhold, gir denne programvaren verktøyene du trenger for å bringe ideene dine ut i livet.

En av hovedfunksjonene til Adobe Pixel Bender 3D er støtten for flere plattformer. Denne programvaren kjører på både Mac OS X og Windows operativsystemer, noe som gjør den tilgjengelig for utviklere uavhengig av deres foretrukne plattform. I tillegg støtter den et bredt utvalg av grafikkort fra store produsenter som NVIDIA og AMD.

En annen viktig funksjon i Adobe Pixel Bender 3D er dens brukervennlighet. Programvaren inkluderer et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for selv nybegynnere å komme i gang med å lage fantastiske bilder. Den inkluderer også omfattende dokumentasjon og veiledninger som gir trinn-for-trinn veiledning gjennom prosessen med å lage shaders.

I tillegg til kjernefunksjonaliteten som et utviklingsverktøy for shader, inkluderer Adobe Pixel Bender 3D også flere avanserte funksjoner som gjør den enda kraftigere. For eksempel støtter den forhåndsvisning i sanntid, slik at du kan se hvordan skyggeleggingen vil se ut før de brukes i prosjektet ditt. Den inkluderer også støtte for tilpassede datatyper slik at du kan jobbe med komplekse datastrukturer i koden din.

Totalt sett er Adobe Pixel Bender 3D et viktig verktøy for enhver utviklere som jobber med 3D-grafikk eller animasjoner. Dens kraftige funksjoner kombinert med dens brukervennlighet gjør den til et ideelt valg for både nybegynnere og erfarne fagfolk. Enten du jobber med et spill- eller animasjonsprosjekt eller bare ønsker å utforske verden av shader-utvikling, har denne programvaren alt du trenger for å lykkes!

Full spesifikasjon
Forlegger Adobe Systems
Utgiver-nettsted https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Utgivelsesdato 2011-08-02
Dato lagt til 2011-08-02
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Komponenter og biblioteker
Versjon Preview 2
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 326

Comments:

Mest populær