Adobe Edge for Mac

Adobe Edge for Mac Preview 1

Mac / Adobe Systems / 1687 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Adobe Edge Preview er et kraftig web-bevegelses- og interaksjonsdesignverktøy som gjør det mulig for designere å lage imponerende animert innhold for nettsteder ved å bruke nettstandarder som HTML5, JavaScript og CSS3. Denne programvaren er spesielt utviklet for Mac-brukere som ønsker å ta sine ferdigheter i grafisk design til neste nivå.

Med Adobe Edge Preview kan du enkelt lage animasjoner og interaktivt innhold som vil engasjere de besøkende på nettstedet ditt. Enten du designer et nettsted fra bunnen av eller legger til litt ekstra stil til et eksisterende nettsted, har denne programvaren alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet.

En av hovedfunksjonene til Adobe Edge Preview er det intuitive grensesnittet. Programvaren er enkel å bruke, selv om du ikke har tidligere erfaring med animasjon eller webdesign. Du kan raskt lage animasjoner ved å dra og slippe elementer på scenen, og deretter finjustere dem ved å bruke tidslinjeredigereren.

En annen flott funksjon i Adobe Edge Preview er støtten for HTML5. Dette betyr at animasjonene dine vil fungere sømløst på alle moderne nettlesere og enheter uten å kreve ytterligere plugins eller programvarenedlastinger. I tillegg, fordi HTML5 er en åpen standard, vil innholdet ditt være tilgjengelig selv på plattformer som ikke støtter Flash.

I tillegg til grunnleggende animasjonsverktøy som nøkkelbilder og lette kurver, inkluderer Adobe Edge Preview også avanserte funksjoner som bevegelsesbaner og 3D-transformasjoner. Disse verktøyene lar deg enkelt lage komplekse animasjoner mens du opprettholder full kontroll over alle aspekter av designet.

Hvis du leter etter inspirasjon eller bare vil ha et forsprang på prosjektet ditt, inkluderer Adobe Edge Preview også et bibliotek med forhåndsbygde animasjoner og effekter som du kan bruke som utgangspunkt for dine egne design. Og fordi disse ressursene er bygget ved hjelp av nettstandarder som HTML5 og CSS3, er de fullt tilpassbare slik at du kan få dem til å passe sømløst inn i dine egne design.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig, men likevel brukervennlig verktøy for å lage imponerende animert innhold for nettsteder på Mac-maskiner, så trenger du ikke lete lenger enn Adobe Edge Preview! Med sitt intuitive grensesnitt og støtte for moderne nettstandarder som HTML5 er det perfekt enten du akkurat har begynt med grafisk design eller allerede er en erfaren profesjonell som ønsker å ta ting opp et hakk!

Full spesifikasjon
Forlegger Adobe Systems
Utgiver-nettsted https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Utgivelsesdato 2011-08-02
Dato lagt til 2011-08-02
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Animasjonsprogramvare
Versjon Preview 1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1687

Comments:

Mest populær