goSerial for Mac

goSerial for Mac 0.3.5

Mac / furrysoft / 557 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

goSerial for Mac - Den ultimate seriekoblingsløsningen

I dagens verden kobles de fleste eksterne enheter til via USB eller til og med via luften. Imidlertid er det fortsatt anledninger når du trenger en enkel seriell kabel for å koble til enhetene dine. Enten det er for feilsøking, programmering eller dataoverføring, er det viktig å ha en pålitelig og brukervennlig seriell tilkoblingsløsning.

Vi introduserer goSerial for Mac - den ultimate serietilkoblingsløsningen som gjør bruken av den serielle tilkoblingen så enkelt som mulig. GoSerial er bygget spesielt for Mac-brukere, og gir et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som lar deg enkelt administrere serieforbindelsene dine med bare noen få klikk.

Med goSerial kan du bruke hvilken som helst seriell port som støttes av operativsystemet og åpne flere tilkoblinger samtidig. Dette betyr at du enkelt kan bytte mellom ulike enheter uten å hele tiden måtte koble fra og koble til kabler.

En av de fremtredende funksjonene til goSerial er støtten for kommandolinjefiloverføringsverktøy. Dette lar deg raskt og enkelt overføre filer mellom Mac-en og andre enheter koblet til via en seriell kabel.

I tillegg til filoverføringsmuligheter lar goSerial deg også sende tekst eller filer via snarveier eller funksjonstaster. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du trenger å sende repeterende kommandoer eller datasett.

For de som trenger mer avanserte automatiseringsfunksjoner, inkluderer goSerial også et kraftig skriptspråk som muliggjør automatisering av komplekse oppgaver som enhetskonfigurasjon eller datalogging.

Å holde seg oppdatert med programvareoppdateringer har aldri vært enklere takket være Sparkle-programvareoppdateringsmekanismen innebygd i goSerial. Du vil alltid ha tilgang til de nyeste funksjonene og feilrettingene uten å måtte se etter oppdateringer manuelt.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig løsning for å administrere serieforbindelsene på Mac-datamaskinen, så trenger du ikke lete lenger enn goSerial!

Full spesifikasjon
Forlegger furrysoft
Utgiver-nettsted http://www.furrysoft.de
Utgivelsesdato 2011-06-29
Dato lagt til 2011-06-29
Kategori Drivere
Underkategori Nettverksdrivere
Versjon 0.3.5
Os krav Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Krav Mac OS X 10.4 - 10.6
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 557

Comments:

Mest populær