Bridge Basics 1: An Introduction for Mac

Bridge Basics 1: An Introduction for Mac 2.1

Mac / Bridge Apprentice / 628 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Bridge Basics 1: An Introduction for Mac er en spillprogramvare utviklet for å lære absolutte nybegynnere hvordan man spiller bridge. Laget av Audrey Grant, en internasjonal topplærer og aktør i verdensklasse, i samarbeid med et prisvinnende broprogramvareselskap, presenterer dette programmet materialet i et klart og velorganisert format som beveger seg jevnt fra ett emne til det neste.

Med Bridge Basics 1: An Introduction kan du lære i ditt eget tempo og øve så mye du trenger. Programvaren inkluderer unike funksjoner som et lydspor som følger med leksjonsmaterialet, øvingsavtaler og interaktive spørrekonkurranser. Disse funksjonene gjør læringsbroen morsom og engasjerende samtidig som de sikrer at du beholder det du lærer.

Leksjonene presenteres i et lett-å-følge format som dekker alt det grunnleggende innen bridgespilling. Du vil lære om budsystemer, åpningsbud, svar på åpningsbud, ingen trumfkontrakter, fargekontrakter, scoringsregler og mer. Hver leksjon bygger på den forrige slik at du ved slutten av kurset vil ha et solid grunnlag i å spille bridge.

En av de fremtredende funksjonene til Bridge Basics 1: An Introduction er lydsporet som følger med hver leksjon. Denne funksjonen gjør det lettere for elevene å følge med på hvert emne som dekkes i klassen uten å gå seg vill eller forvirre. Lydsporet hjelper også elevene å huske det de har lært bedre siden de kan lytte tilbake til det når de vil.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens øvelsesseksjon der elever kan sette sine nyervervede ferdigheter i aksjon ved å spille hender mot datamotstandere eller andre spillere online. Denne delen lar elevene teste kunnskapen sin samtidig som de har det gøy.

Interaktive spørrekonkurranser er også inkludert i Bridge Basics 1: An Introduction for Mac som hjelper til med å forsterke det som har blitt lært i løpet av leksjonene gjennom spørsmål knyttet til budsystemer eller scoringsregler osv. Disse quizene gir umiddelbar tilbakemelding på om svarene er riktige eller ikke, slik at elevene vet hvor de står angående forståelsen av konsepter som dekkes under leksjonene.

Overall Bridge Basics 1: An Introduction for Mac er et utmerket valg for alle som ønsker å lære å spille bridge fra bunnen av eller forbedre sine eksisterende ferdigheter raskt og enkelt! Med det brukervennlige grensesnittet kombinert med unike funksjoner som lydspor som følger med hver leksjon pluss interaktive quizer og øvingsavtaler - det er ingen bedre måte enn å bruke dette programmet hvis du ser frem til å mestre dette spennende kortspillet!

Full spesifikasjon
Forlegger Bridge Apprentice
Utgiver-nettsted http://www.bridgeapprentice.com/
Utgivelsesdato 2011-04-15
Dato lagt til 2011-04-15
Kategori Spill
Underkategori Kort og lotteri
Versjon 2.1
Os krav Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Krav Adobe Air
Pris $34.95
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 628

Comments:

Mest populær