BT-1 Wireless Webcam Driver for Mac

BT-1 Wireless Webcam Driver for Mac 1.0.7

Mac / Ecamm Network / 1083 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

BT-1 Wireless Webcam Driver for Mac er en driverprogramvare utviklet for å fungere med Ecamms BT-1 Bluetooth Wireless Webcam. Denne programvaren gir de nødvendige komponentene for at kameraet skal vises i iChat, Skype og de fleste andre videoapper. Med denne driveren installert kan Mac-brukere nyte maksimal allsidighet i kameraposisjon, panorering og tilt.

BT-1 frigjør Mac-brukere fra begrensningene til et innebygd kamera. Det er en ideell løsning for de som trenger et webkamera av høy kvalitet som kan plasseres hvor som helst. Enten du bruker den til videokonferanser eller live streaming, leverer BT-1 krystallklare bilder som garantert vil imponere.

En av nøkkelfunksjonene til denne driverprogramvaren er dens brukervennlighet. Det er raskt og enkelt å installere det på Mac-en, og når det er oppe og går, kan du begynne å bruke BT-1-webkameraet med en gang. Programvaren kommer også med en rekke tilpasningsalternativer som lar deg finjustere webkamerainnstillingene i henhold til dine behov.

En annen flott funksjon ved denne driverprogramvaren er dens kompatibilitet med de fleste populære videoapper som iChat og Skype. Dette betyr at du kan bruke BT-1-webkameraet sømløst med disse appene uten å måtte bekymre deg for kompatibilitetsproblemer.

Når det gjelder ytelse, leverer BT-1 Wireless Webcam Driver for Mac enestående resultater hver gang. Kameraet produserer skarpe bilder selv under dårlige lysforhold takket være den avanserte bildesensorteknologien. Den har også en imponerende bildefrekvens som sikrer jevn videoavspilling selv når du streamer med høye oppløsninger.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig og allsidig trådløs webkamera-løsning for din Mac-datamaskin, så se ikke lenger enn BT-1 Wireless Webcam Driver for Mac fra Ecamm Networks Ltd!

Full spesifikasjon
Forlegger Ecamm Network
Utgiver-nettsted http://www.ecamm.com
Utgivelsesdato 2011-02-17
Dato lagt til 2011-02-17
Kategori Drivere
Underkategori Kameradrivere
Versjon 1.0.7
Os krav Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Krav Bluetooth 2.0+EDR or better
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 1083

Comments:

Mest populær