NyxQuest: Kindred Spirits for Mac

NyxQuest: Kindred Spirits for Mac 1.0

Mac / Macgamestore / 363 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

NyxQuest: Kindred Spirits for Mac er et spennende spill som tar deg med på et spennende eventyr gjennom ruinene av antikkens Hellas. I dette spillet spiller du som Nyx, en modig og målbevisst karakter som er på et farlig oppdrag for å finne sin kjære venn Icarus. Underveis vil du møte ulike utfordringer og hindringer som vil teste dine ferdigheter og evner.

En av de unike egenskapene til NyxQuest: Kindred Spirits er bruken av gresk mytologi. Etter hvert som du går gjennom spillet, vil du ha tilgang til krefter fra Zeus og andre guder fra Olympus. Disse kreftene kan brukes strategisk for å hjelpe Nyx med å overvinne hindringer og fullføre hennes episke eventyr.

Spillingen i NyxQuest: Kindred Spirits er både utfordrende og engasjerende. Du må bruke vett og raske reflekser for å navigere gjennom ulike miljøer som brennende sand, forrædersk vann og mørke grotter. Du kan også endre miljøet ved å kaste stråler eller kontrollere vinden for å lage nye stier eller fjerne hindringer.

I tillegg til den spennende spillmekanikken, har NyxQuest: Kindred Spirits også fantastiske bilder som bringer det gamle Hellas til live i levende detaljer. Grafikken er skarp og detaljert med livlige farger som får hvert miljø til å føles levende.

Totalt sett er NyxQuest: Kindred Spirits for Mac et utmerket valg for alle som leter etter en oppslukende spillopplevelse med en unik vri på gresk mytologi. Med sin engasjerende spillmekanikk, imponerende grafikk og strategisk bruk av krefter fra Olympus-guder som Zevs selv - tilbyr dette spillet timer på timer med underholdning!

Full spesifikasjon
Forlegger Macgamestore
Utgiver-nettsted http://www.macgamestore.com
Utgivelsesdato 2010-10-28
Dato lagt til 2010-10-28
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 1.0
Os krav Mac OS X 10.5/Intel
Krav None
Pris $9.95
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 363

Comments:

Mest populær