SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) for Mac

SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 314 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) for Mac er en kraftig skannerprogramvare som tilbyr forbedrede funksjoner som 64bit HDRi, Multi-Exposure, iSRD, IT8 Scanner Calibration og ICC Printer Calibration, Kodachrome-funksjoner, Auto-Frame, Auto-Sharpening, Gamma -Optimalisering, NegaFix og filmer for nybegynnere. Denne programvaren er utviklet for å imøtekomme behovene til alle brukere - fra nybegynnere til eksperter.

SilverFast SE for nybegynnere gir et brukervennlig grensesnitt med grunnleggende funksjoner som er perfekte for de som er nye innen skanning. SilverFast Ai er designet for avanserte brukere som trenger mer kontroll over skanningene sine. Og SilverFast Ai Studio er den ultimate løsningen for eksperter som krever skanninger av høyeste kvalitet.

LaserSoft Imaging tilbyr individuelt tilpassede løsninger for hundrevis av flatbedskannere, filmskannere og digitale kameraer som utnytter det fulle potensialet til hver enhet. Med SilverFast programvareoversikt kan du velge mellom en rekke alternativer, inkludert:

- SilverFast SE/Ai (skannerprogramvare): Skannerprogramvaren i seg selv, for perfekte skanninger

- SilverFast HDR (bildeprogramvare): 48Bit/64Bit HDRi bildebehandling

- RAW-databehandling: PhotoShop foreldet

- SilverFast Archive Suite (Ai + HDR): kombinasjon av skanner og bildeprogramvare

- Det optimale arkiveringsverktøyet: arkiver bildene dine ved hjelp av en RAW-arbeidsflyt

- Digitalkameraprogramvare: optimaliser og arkiver bildene dine ved hjelp av en RAW-arbeidsflyt

-Silverfast PrintTao (skriverprogramvare): enkel, men ekte fargeutskrift som du trenger det

Silverfast ble tildelt av EDP som den beste programvaren for fargebehandling i 2008. Kalibrer skanneren eller skriveren eller til og med digitalkameraet ditt ved å bruke høykvalitets kalibreringsmål fra LaserSoft Imaging for å oppnå ekte fargeresultater.

En funksjon som mange fotografer foretrekker i denne skannerprogramvaren er det forbedrede verktøyet for fjerning av støv og riper iSRD; det er til og med brukbart på Kodachromes!

Med denne kraftige skanneløsningen for hånden kan du legge til verdi til ditt nåværende utstyr uten å kjøpe ny maskinvare ved å bruke Silverfast.

Som konklusjon gir Silverfast AI - UMAX Powerlook(Mac) for Mac en utmerket skanneopplevelse med sitt brede spekter av funksjoner som passer til alle brukernivåer. Dens evne til å jobbe med forskjellige typer enheter gjør den til et ideelt valg blant fotografer som ser etter skanninger av høy kvalitet. Det prisbelønte fargestyringssystemet sikrer nøyaktige farger mens de kalibrerer enheter med høykvalitets kalibreringsmål fra LaserSoft Imaging. I tillegg gjør demoversjonene som er tilgjengelige på både Windows og Macintosh det enklere enn noen gang før å prøve dette fantastisk produkt før du tar noen kjøpsbeslutning. Så hvorfor vente? Last ned nå og begynn å oppleve skanninger av bedre kvalitet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger LaserSoft Imaging
Utgiver-nettsted http://www.silverfast.com/
Utgivelsesdato 2010-02-16
Dato lagt til 2010-03-31
Kategori Drivere
Underkategori Skannerdrivere
Versjon 6.6.1r6
Os krav Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Krav supported scanner
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 314

Comments:

Mest populær