Blueball Showcase SV for Mac

Blueball Showcase SV for Mac 1.0

Mac / Blueball Design / 16 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Blueball Showcase SV for Mac: The Ultimate Sandvox Design Bundle for Developers

Leter du etter en elegant og minimalistisk design for å få Sandvox-siden din til å skille seg ut fra resten? Se ikke lenger enn Blueball Showcase SV for Mac, den nyeste utgivelsen fra Blueball Design. Dette utviklerverktøyet er ideelt for Sandvox-nettsteder med et stort antall sider, takket være den vertikale navigasjonsmenyen som gjør navigeringen enkel og intuitiv.

Blueball Showcase-designpakken har seks fantastiske design i blått, grått, grønt, oransje, rødt og himmelblått. Hvert design er nøye utformet for å vise innholdet ditt i best mulig lys. Med en fast sidebredde på 996px og en aktivt innholdsområdebredde på 918px, vil nettstedet ditt se bra ut på alle enheter.

En av de fremtredende funksjonene til Blueball Showcase SV er dens innebygde funksjonalitet for bildestørrelse. Dette overstyrer Sandvoxs standard 320px breddeendring og sikrer at bildene dine ser best ut uansett størrelse. Enten du viser frem bilder eller grafikk på nettstedet ditt, vil de se skarpe og klare ut med dette kraftige verktøyet.

I tillegg til de seks designene som er inkludert i pakken, vil du også motta tre readme-filer som gir detaljerte instruksjoner om hvordan du installerer og tilpasser hvert design. Og hvis du ønsker å ta ting enda lenger med tilpasset grafikk eller merkevareelementer, vil du elske den lagdelte Photoshop-filen som følger med hvert kjøp.

Denne filen inkluderer alle seks fargene samt blanke hvite fargeområder og venstre/høyre sidespalteskygger. Du kan bruke den som et utgangspunkt for å lage egendefinert grafikk eller ganske enkelt bruke den som den er ved å plassere ditt eget tilpassede bilde ved å bruke den medfølgende lagmasken.

Men hva med kompatibilitet? Vær trygg på at Blueball Showcase SV støtter alle større nettlesere inkludert Safari, Firefox og IE6-8, så uansett hvilken nettleser besøkende bruker, vil de kunne se nettstedet ditt uten problemer.

For å konkludere:

Hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig utviklerverktøy som kan hjelpe deg med å ta Sandvox-siden din til nye høyder, kan du ikke se lenger enn til Blueball Showcase SV! Med sine elegante minimalistiske designalternativer kombinert med innebygd bildestørrelsesfunksjonalitet har denne programvaren alt som trengs av utviklere som ønsker at nettstedene deres skiller seg ut fra andre på nettet, samtidig som de fortsatt er kompatible på tvers av flere plattformer som Safari Firefox IE6-8 osv.. Så hvorfor vente ? Kom i gang i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Blueball Design
Utgiver-nettsted http://www.blueballdesign.com
Utgivelsesdato 2009-07-08
Dato lagt til 2009-07-08
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Nettstedsverktøy
Versjon 1.0
Os krav Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Krav Sandvox 1.6, Mac OS X10.4.9 and above
Pris $12
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 16

Comments:

Mest populær