DreamPlan Plus Home Design Software for Mac

DreamPlan Plus Home Design Software for Mac 5.20

Mac / NCH Software / 74 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

DreamPlan Plus Home Design Software for Mac er en kraftig og intuitiv programvare for hjemmeplanlegging og landskapsdesign som lar deg lage ditt drømmehjem eller -leilighet på få minutter. Med det brukervennlige grensesnittet kan du tilpasse alle aspekter av planløsningen din, fra utformingen av kjøkkenet og badet til teksturen på veggene og gulvene dine.

Enten du er en profesjonell designer eller bare ønsker å skape en vakker plass for deg selv, har DreamPlan Plus Home Design Software for Mac alt du trenger for å komme i gang. Med sitt omfattende bibliotek med møbler, apparater, inventar og andre dekorasjonsalternativer kan du enkelt legge til prikken over i'en som vil gjøre hjemmet ditt virkelig unikt.

En av de fremtredende funksjonene til DreamPlan Plus Home Design Software for Mac er 3D-modelleringsmulighetene. Med denne programvaren kan du se nøyaktig hvordan det ferdige prosjektet ditt vil se ut før du i det hele tatt begynner å bygge. Dette gjør det enkelt å eksperimentere med forskjellige oppsett og design til du finner den perfekte.

I tillegg til å designe hjemmets indre rom, lar DreamPlan Plus Home Design Software for Mac deg også planlegge landskapet ditt. Du kan bygge opp eller senke terrenget i hagen din for ekstra karakter eller fortauskant. Legg til en uteplass eller hageområde med trær og planter som utfyller hverandre perfekt.

Med endeløse layoutalternativer tilgjengelig for hånden, gjør DreamPlan Plus Home Design Software for Mac det enkelt å designe et hjem eller en leilighet som passer alle dine behov. Enten det er å legge til ekstra soverom eller skape et åpent konsept med mye naturlig lys – denne programvaren har alt dekket!

Tilpasning er nøkkelen når det kommer til å designe ethvert rom – det er derfor DreamPlan Plus Home Design Software for Mac tilbyr et omfattende utvalg av malingsfarger og -teksturer, slik at hver detalj matcher perfekt med det som er i tankene! Du vil kunne velge mellom hundrevis på hundrevis (om ikke tusenvis) forskjellige nyanser og nyanser til du finner akkurat det som passer best!

Alt i alt - hvis du ser frem til å skape noe spesielt og unikt uten å ha noen tidligere erfaring, så ikke se lenger enn DreamPlan Plus Home Design Software! Det er enkelt, men kraftig nok verktøysett, som sikrer at alle kan realisere visjonen sin i løpet av få minutter!

Full spesifikasjon
Forlegger NCH Software
Utgiver-nettsted https://www.nchsoftware.com
Utgivelsesdato 2020-05-13
Dato lagt til 2020-06-01
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Landskapsdesignprogramvare
Versjon 5.20
Os krav Mac
Krav
Pris $29.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 74

Comments:

Mest populær