Apple MacBook Pro 17-inch SMC Firmware for Mac

Apple MacBook Pro 17-inch SMC Firmware for Mac 1.1

Mac / Apple / 282 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Apple MacBook Pro 17-tommers SMC-fastvare for Mac er en driverprogramvare som justerer vifteoppførselen i MacBook Pro 17-tommers. Denne fastvareoppdateringen er avgjørende for å opprettholde den optimale ytelsen til MacBook Pro-en og for å sikre at den kjører jevnt.

Oppdateringsprogrammet vil bli installert i mappen /Applications/Utilities og startes automatisk etter omstart. Det er viktig å følge instruksjonene i oppdateringsprogrammet for å fullføre oppdateringsprosessen.

For å oppdatere SMC-fastvaren på din MacBook Pro, må du først avslutte alle andre åpne programmer. Klikk deretter på Start på nytt i vinduet MacBook Pro SMC Firmware Update og vent til datamaskinen starter på nytt. SMC-fastvareoppdateringen starter automatisk, og en statuslinje viser fremdriften.

Under oppdateringsprosessen vil datamaskinviftene kjøre på full hastighet, men vil gå tilbake til normalen når den er fullført. Det er avgjørende å ikke avbryte denne prosessen, da det kan forårsake skade eller funksjonsfeil på enheten din.

Når den er fullført, starter datamaskinen automatisk på nytt og åpnes med en melding som indikerer at du har oppdatert SMC-fastvaren. Klikk OK, og du er klar!

Hvis disse instruksjonene vises på skjermen igjen etter å ha fullført disse trinnene, betyr det at det oppsto en feil under oppdateringen; gjenta trinn to og tre til vellykket.

Avslutningsvis, oppdatering av din Apple MacBook Pro 17-tommers SMC-fastvare for Mac sikrer optimal ytelse av enheten din ved å justere viftens oppførsel mens du kjører ulike programmer eller spill på den. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å holde denne driverprogramvaren oppdatert regelmessig!

Full spesifikasjon
Forlegger Apple
Utgiver-nettsted http://www.apple.com/
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2006-06-27
Kategori Drivere
Underkategori Hovedkortdrivere
Versjon 1.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel
Krav 17" MacBook Pro
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 282

Comments:

Mest populær